Siirry sisältöön

Yritystoiminnasta luopuminen?

Monet yrittäjät suunnittelevat siirtymistä sivuun yritystoiminnastaan. Usein yritystoiminnan omistus siirtyy sukupolvenvaihdoksen kautta nuoremmalle polvelle tai myynnin kautta uudelle omistajalle.

Uuden menestyvän yrityksen luominen nollasta on todella vaativa urakka. Yrittäjäksi ryhtyminen jatkamalla olemassa olevaa yritystoimintaa voi olla joissain tapauksissa mutkattomampi tie. Pitkään toimineella yrityksellä on usein hyvät tuotteet, valmis asiakaskunta, toimivat sidosryhmät ja hyvä maine.

Omistajanvaihdoksen suunnitelmallinen toteutus on sekä yrityksestä luopuvalle että uudelle yrittäjälle merkittävä asia. Toteuttamiseen on varattava riittävästi aikaa!

Asiantuntija omistajanvaihdokseen

Yrityspalvelu tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden kutsua yritykseen omistajanvaihdoksiin perehtynyt asiantuntija. Asiantuntijan ja yrittäjän luottamuksellisen tapaamisen tavoitteena on omistajanvaihdosprosessin etenemisen suunnitteleminen yrittäjän kannalta selkeiksi, vaiheittaisiksi toimenpiteiksi. Asiantuntija arvioi mitä toimenpiteitä yrityksessä on seuraavaksi tehtävä, ensimmäinen asiantuntijatapaaminen on yrittäjälle maksuton. Kesto noin 2h.

Lisäksi laitamme halutessasi yrityksesi myyntiin kotisivuillemme (Etsitään jatkajia yrityksille), mietitään yhdessä sopiva esittelyteksti, tehdään kalustoluettelo ja otetaan houkuttelevat kuvat toiminnastasi. Lisäksi julkaistaan myynti-ilmoitus myös Te-palvelut.fi sivustolla, avoimet työpaikat osiossa.


Toni Kraatari
yritysneuvoja
0400 126 970
etunimi.sukunimi@ylitornio.fi
Alkuun