Myytäviä yrityksiä

Etsitään yrittäjää lounasravintolan vetäjäksi

Nykyinen omistaja myy lounaskahvilan ja pitopalvelun liiketoiminnan. Yritys on toiminut 18 vuotta, se sijaitsee vuokratiloissa Ylitornion keskustassa. Viihtyisässä kahvilassa on 90 asiakaspaikkaa, moderni valmistuskeittiö sekä toimiva tarjoilutiski ja -linjasto. Yritys on suosittu ruokapaikka sekä tunnettu pitopalveluistaan. Yrityksellä useita sopimus- ja yritysasiakkaita. Kotileipomo valmistaa päivittäin erillaisia leipiä ja leivonnaisia kahvilan myymälään. Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, koneet ja kalusto, tarjoiluvälineet, reseptiikka sekä yrityksen kotisivut.

Lisätietoja: Heikki Alatulkkila, 0407703246 tai festipalvelu@luukku.com, www.festipalvelu.fi

Etsitään yrittäjää  puutuotteiden valmistukseen

Lohinivan Sorvipuu Oy on ylitorniolainen puutuotteiden alihankintatöihin erikoistunut perheyritys. Yritys on toteuttanut yksilöllisiä muotojyrsintä- sekä puusorvaustöitä noin 20 vuoden ajan. Lisäksi yritys on tuottanut prototyyppejä ja pienempiä sarjoja puusta, pienistä yksityiskohdista järeisiin rakenteisiin.

Yrityksen tuotteita ovat muun muassa: aitalaudat, kaiteet, tolpat, kansipalat, koristepalat, käsijohteet (kaiteet) sekä muut talokoristeet.

Yritys myy puuntyöstöön tarkoitetut koneet ja laitteet sekä käsityökalut. Lisäksi materiaalivaraston.

Laitekanta:
5-kutterinen listahöylä
2 kopiojyrsintä (iskunpituus 2700 ja 1400 mm)
Oikotasohöylä
Säteissaha
Pikakatkaisusaha
Halkaisusirkkeli
Alajyrsinkone
Käsisorvi
Automaattisorvi (zuckerman Challenger)

Koneet ovat toimivia, nykyinen omistaja on valmis auttamaan koneiden siirrossa sekä asennuksessa ja käyttöön opastuksessa. Varastossa puuseppäkuivaa 50x100mm mäntyä sekä 18x90mm ja 18x120mm hienosahattu lautaa, nämä hinnoitellaan olemassa olevan varaston mukaan. Näillä uusi yrittäjä pääsee hyvään alkuun ja vauhtiin.

Hintapyyntö 30 000 € (koneet ja laitteet)

Ota yhteyttä:
Lohinivan Sorvipuu Oy
Kuijasvaarantie 354
95690 Mellakoski, Ylitornio

Heikki Lohiniva
heikki.lohiniva@lohinivansorvipuu.fi
Puh. 040 578 6273
www.lohinivansorvipuu.fi