Siirry sisältöön

Myytäviä tai vuokrattavia yrityksiä

Etsitään yrittäjää korjaamotiloihin

Korjaamotilat sijaitsevat Ylitornion keskustassa. Hallin koko pituus 20m, leveys 10m, korkeus 5m, ovien koko 3x4m ja 3,8x4m.

Laitteet: 2 x 3000 kg kaksipilarinostin, 1 x 3000 kg nelipilarinostin, huoltomonttu keventimellä, rengaskone, tasapainotuskone, renkaanpesulaite, jarrudynamometri, hydrauliprässi, ilmastoinnin huoltolaite.

Tilat vuokrataan koneineen ja laitteineen. Vuokrahinta ”sopimuksen mukaan”. Hinta sis. sähkön ja lämmityksen.

Käsityökalut voidaan myydä kohtuullisella hinnalla.

Ota yhteyttä:
LP Autohuolto Oy
Mika Mäki
0405906441
pello@seomaki.fi
www.seomaki.fi

Myydään ompelimon liiketoiminta

Seija Kankaan ompelimo on toiminut Ylitornion keskustassa samalla liikepaikalla jo 17 vuotta. Liikkeen koko on noin 100 m2, toimitila on vuokralla. Vuokranantaja on valmis jatkamaan vuokrasopimusta. Kauppa sisältää nykyisen varaston, kassakoneen, hyllyt ja teollisuussaumurin, pikku saumurin, ompelukoneen, silitysjärjestelmän ja muut käsityökalut. Yritystoimintaa voi jatkaa välittömästi kaupan teon jälkeen.

Liikkeestäni löytyvät verho- ja asustekankaat sekä laaja valikoima käsityöliikkeen tarvikkeita kuten käsityökankaat, villalangat, virkkauslangat, napit, neulat, puikot yms. sekä jonkin verran askartelutarvikkeita.

Hp. 45 000 €

Ota yhteyttä:
Ompelimo Seija M. Kangas
Alkkulanraitti 57
95600 Ylitornio
Puh. 040 823 6496
kangas.seijam@gmail.com

Etsitään yrittäjää lounasravintolan vetäjäksi

Nykyinen omistaja myy lounaskahvilan ja pitopalvelun liiketoiminnan. Yritys on toiminut 18 vuotta, se sijaitsee vuokratiloissa Ylitornion keskustassa. Viihtyisässä kahvilassa on 90 asiakaspaikkaa, moderni valmistuskeittiö sekä toimiva tarjoilutiski ja -linjasto. Yritys on suosittu ruokapaikka sekä tunnettu pitopalveluistaan. Yrityksellä useita sopimus- ja yritysasiakkaita. Kotileipomo valmistaa päivittäin erillaisia leipiä ja leivonnaisia kahvilan myymälään. Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, koneet ja kalusto, tarjoiluvälineet, reseptiikka sekä yrityksen kotisivut.

Lisätietoja: Heikki Alatulkkila, 0407703246 tai festipalvelu@luukku.com, www.festipalvelu.fi

Alkuun