Siirry sisältöön

Asiantuntijatukea vuonna 2024 aloittaville yrittäjille


Tukea voi saada aloittava yritys, jonka kotipaikka on Ylitorniolla ja joka käynnistää yritystoiminnan Ylitorniolla ja saa TE-toimiston myöntämän starttirahan. Tuki on yrittäjäkohtainen. Jos yrityksessä on useampi yrittäjä, sitä voidaan myöntää kaikille, ketkä starttirahan saavat. Tuen määrä on 1000 €/ yritys. Tuki on voimassa 6 kk yrityksen kaupparekisteriin merkitystä päivästä.

Vuonna 2023 startin saaneille yrittäjille tuki on voimassa 12 kk ja summa 2000 euroa.

Tukea voi käyttää mm. perustamiskuluihin, lyhytkestoisiin koulutuksiin, markkinointisuunnitteluun, kansainvälistymissuunnitteluun, valokuvauksiin, videokuvauksiin, nettisivujen, verkkokaupan tai some -kanavien suunnitteluun, graafiseen ohjeistukseen ja pienimuotoiseen tuotekehitykseen.

Tukea ei myönnetä yrittäjän omiin palkkoihin, matkoihin, majoituskuluihin, edustuskuluihin tai tarjoiluun, kannatusilmoituksiin, joulutervehdyksiin, nettihakupalveluihin eikä sähköisiin luettelopalveluihin. Tuen maksamisen jälkeen yrittäjän on lähetettävä laskun kopio ja kopio verkkopankin maksusuorituksesta yrityspalveluun. Kyseessä on vähämerkityksinen tuki eli de minimis -tuki. Lue lisää: https://tem.fi/vahamerkityksinen-tuki-eli-de-minimis-tuki

Lisätietoa asiantuntijatuesta: Toni Kraatari, p. 0400 126 970, toni.kraatari@ylitornio.fi

Alkuun