Ylitornion Yrityspalvelu

Ylitornion Yrityspalvelu pyrkii osaltaan parantamaan yritystoiminnan toimintaedellytyksiä Ylitorniolla. Tavoite voidaan saavuttaa tehokkaalla toiminnalla yhdessä alueen yrittäjien kanssa. Pyrimme kehittämään yritysten toimintaympäristöä ja kasvua tukevia investointeja sekä uusien yritysten syntymistä.

Ylitornion Yrittäjät ry ja Ylitornion kunta ovat allekirjoittaneet syksyllä 2013 yhteisen sitoumuksen yrittäjyyden puolesta. Sitoumus on huomioitu elinkeino-ohjelmassa ja sen painopistealueita määritettäessä. Ylitorniolta löytyy hyvät peruspalvelut, rajan rikkaus, luonnon vetovoimaa, voimakas yrittäjyys, vahva usko tulevaisuuteen sekä vakaa kuntatalous.

Ylitornio sijaitsee Tornionjoen kupeessa, Övertorneån naapurissa. Yhteinen kieli ja vanhat kulttuurisiteet helpottavat yritysten yhteistyötä ja asiakkaiden liikkumista rajan molemmin puolin. Tornionlaakson asukkaat ja yritykset ovatkin aina pitäneet tiiviisti yhtä. Alueen vetovoimatekijöitä ovat logistinen sijainti rajalla, Aavasaksa ja Ainiovaaran alue, Torniojoki ja suuri järvialue sekä muut luonnon-olosuhteet ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Ylitorniolla on 315 yritystä ja 1400 työpaikkaa.

Olemme valmiita auttamaan sinua, ota yhteyttä!

Löydät meidät myös Facebookista: www.facebook.com/Ylitornionyrityspalvelu

Yritystulkista yrittämisen perustieto ajantasaisena

Yritystulkista löytyy yrittämiseen liittyvä perustieto. Yritystulkki soveltuu aloittavalle ja toimivalle yrittäjälle sekä opetuskäyttöön mm. yrittäjän ammattitutkintoa ja starttirahaa varten.

Laskentaohjelmat, lomakkeet, sopimuspohjat sekä käytännön tietoa yrittäjälle täältä: www.yritystulkki.fi


Toni Kraatari
yritysneuvoja
0400 126 970
etunimi.sukunimi@ylitornio.fi