Siirry sisältöön

Tapahtumat


Ajankohta: 30.09.2020

Ylitornion pyöräilyrastit 2020

Ylitornion vapaa-aikatoimen järjestämä pyöräilyrastit on tarkoitettu kaikille Ylitornion kuntalaisille ja Ylitorniolla matkaileville. Rasteja voi hakea 1.6.–30.9. välisenä aikana. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja kampanjan jälkeen syksyllä. Rasteja on yhteensä 30 kpl ja ne on sijoitettu eri puolille kuntaa. Arvontaan pääset osallistumaan hakemalla vähintään jonkin alueen kaikki rastit (6 kpl). Alueet ovat merkitty karttaan värikoodein. Jokaisella rastilla on kirjainyhdistelmä, joka merkitään rastin numeroa vastaavaan ruutuun leimauslomakkeeseen. Oma kynä mukaan!

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja pyöräilykypäriä suositellaan käytettäväksi. Rasteja ei ole sijoitettu yksityisalueille tai vaarallisiin paikkoihin. Rastit ovat pääosin näkyvällä paikalla tai sijoitettu niin, ettei aurinko pääse kovin haalistamaan niitä. Kurkkaa siis esim. taulujen taakse, mutta esim. kaiteiden yli ei tarvitse mennä.  Muistetaan erityistä varovaisuutta etenkin maantiellä liikuttaessa. Mikäli havaitset että jokin rasti on vahingoittunut tai kadonnut, niin ilmoitathan siitä meille.

Tästä pääset katsomaan karttaa (google maps)

Tästä pääset tulostamaan leimauskortin

Leimauskortteja on saatavilla myös S-Marketista, K-Supermarketista ja Piimätien puodista tällä viikolla.

 

Kortteja voi palauttaa 4.10. asti kunnantalon tai nuorisotalon postilaatikkoon, Piimätien Puotiin tai lähettää osoitteeseen:
Ylitornion vapaa-aikatoimi / Pyöräilyrastit
Alkkulanraitti 55
95600 Ylitornio

 

Lisätietoja

Laura Huhta 0400 220 345 / laura.huhta@ylitornio.fi

Jussi Herttuala 0400 383 601 / jussi.herttuala@ylitornio.fi


Chatbot