Siirry sisältöön
Ajankohta: 01.07.2024 - 02.07.2024

Tornionjokilaakson taiteilijatapaaminen 1.7.-2.7.2024 Nuorisotalolla

Tornionjokilaakson taiteilijatapaaminen järjestetään toista kertaa Ylitorniolla 1.-2.7.2024. Taiteellisen työn yksinäisyys ja pitkät välimatkat nostavat tarpeen verkostoitumiselle ja yhteisölliselle, osallisuutta lisäävälle tapahtumalle ja verkostolle. Alueen potentiaali rajat ylittävään toimintaan, Ruotsin ja Suomen välisyyteen, tekee taiteilijatapaamisesta ainutlaatuisen. Haluamme tehdä Tornionjokilaaksoa, taidetta ja taiteilijoiden työtä näkyväksi.

Tapahtumassamme verkostoidutaan, keskustellaan Tornionlaaksolaisista taideunelmista työpajoissa ja pidetään hauskaa kollegoiden kesken taiteen parissa. Lisäksi luvassa on rentoa yhdessäoloa ja illanviettoa kesäisissä tunnelmissa!

Tapahtuman kohderyhmänä ovat Tornionjokilaaksoon kiinnittyvät taiteilijat molemmin puolin jokea Suomen ja Ruotsin puolelta. Tämä tarkoittaa joko asumista alueella, taiteellista toimimista alueella, kiinnostusta työskennellä alueella tai syntyminen alueella siten, että kiinnostuksena on taiteellisen työn tekeminen Tornionjokilaakson alueella. Rajauksena toimii Meänmaan alue, mikä tarkoittaa käytännössä seuraavia kuntia: Tornio, Ylitornio, Pello, Kolari, Muonio, Enontekiö, Haaparanta, Övertorneå, Pajala ja Kiiruna.

Tapahtuman takana järjestäjinä toimivat ylitorniolaislähtöinen tanssitaiteilija Riikka Tolonen ja torniolaislähtöinen tanssitaiteilija Anniina Ukkonen.

LINKIT
Facebook-tapahtuma
https://fb.me/e/234ow7PGc

Instagram

https://www.instagram.com/tornionjokilaaksontaiteilijat/?hl=fi

TUKIJAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tukija: Suomalais-ruotsalainen rajajokikomissio
Yhteistyökumppani: Ylitornion kunta

KYSYMYKSET JA LISÄTIEDOT
tornionjokilaaksontaiteilijat@gmail.comLisätiedot

Alkuun