Siirry sisältöön
Ajankohta: 03.10.2017 - 03.10.2017

Tekesin teemaklinikka 3.10.2017 – Kasvuun tähtäävän startup- ja pk-yrityksen talousasiat

Aika: 3.10.2017 klo 8:00-11:15
Paikka: Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

Tekes järjestää koulutuksen, jonka aiheena on Kasvuun tähtäävän startup- ja pk-yrityksen talousasiat. Johtava konsultti Maarit Nissinen Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy:ltä kertoo kasvuyrityksen näkökulmasta oleellisia asioita talouden suunnittelusta, seurannasta sekä taloudellisen tilan analysoinnista. Samalla kuulet vinkkejä, miten oman pääoman riittävyys turvataan, miten kehitystyö voidaan näyttää taseessa omaisuutena, miten eri rahoitusinstrumentteja käytetään sekä miten maksuvalmiutta arvioidaan.

Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen aamupäivän luennoitsijan Maarit Nissisen kanssa (ennakkoonsovitut tapaamiset klo 12-16). Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen esityksen tuotteen tai palvelun tai liikeidean pääkohtien perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova. Voit myös ilman ajanvarausta keskustella Tekesin asiantuntijan kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus on suunnattu kaikille yrityksen taloudenhoidosta ja rahoituksesta kiinnostuneille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Katso tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivulla: https://tapahtumat.tekes.fi/tapahtuma/startup_kasvu_Rovaniemi  

Olethan nopea – paikkoja on rajallinen määrä!


Alkuun