Siirry sisältöön

Tapahtumat


Ajankohta: 01.07.2022 - 01.07.2022

Kesäpojat tulee taas!

Kesän tiukin stand up -kiertue on taas täällä! Kesäpojat – Maximum Bum Bum -komediakiertue suuntaa 21 paikkakunnalle Etelä-Suomesta Lappiin saakka.

Ylitornion keikka pidetään perjantaina 1.7. Aavasaksan Paviljongilla klo 19 alkaen!

Kesäpojat muodostuu neljästä kovasta tekijästä. Mukana ovat viime vuoden tapaan Iikka Kivi, Teemu Vesterinen ja Tommi Ylimäinen. Trio täydentyy nuorella lupauksella, Saku Torssosella. Kaikki ovat pikkukaupunkien kasvatteja, joita yhdistää rosoinen huumorintaju yhdistettynä oivaltavaan ja yllättävään ulosantiin.

Maaseututausta on myös Kesäpoikien filosofian takana: hyvä komiikka ei saa olla suurten kaupunkikeskusten yksinoikeus! Siksi Kesäpoikien missio on viedä laadukasta huumoria kaikkialle Suomeen.

Yleisön koronaturvallisuudesta huolehditaan viime vuoden tapaan hyvin. Yleisölle on jaossa ilmaiseksi maskeja ja kaikki keikat järjestetään ulkotiloissa. Nauraessa pärskeitä tulee paljon ja itsensä suojaaminen on viisasta. Viime vuoden Kesäpojat -kiertueella kävi 2000 katsojaa eikä yhtään raportoitua altistusta tai tartuntaa tullut – tätä linjaa haluamme jatkaa ja pitää keikallamme käyvät ihmiset terveinä. Tässä toivomme apua kaikilta yleisön jäseniltä!

Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Liput ennakkoon netistä 17 euroa (https://holvi.com/shop/remakkastandup/) tai ovelta 20 euroa. Liput ovat olleet hyvin suosittuja, joten paikka kannattaa varmistaa ostamalla ennakkolippu. Esityksen kesto on n. 2 h (sisältää n. 30 minuutin väliajan).

Tulemalla Kesäpoikien keikalle tuet myös suomalaista luonnonsuojelua! Lahjoitamme jokaisesta myydystä lipusta 5 prosenttia Luonnonperintösäätiölle uusien suojelualueiden ostamista ja perustamista varten.Lisätiedot

Alkuun