Tapahtumat


Ajankohta: 22.07.2018

Ylitornion kyläpuulaaki tiedottaa,

Ylitornion kunta palkitsee Meltosjärven kyläyhdistys ry:n kylän aktiivisesta toiminnasta vuoden kyläteko 2017-palkinnolla. Meltosjärveläiset ovat kylätekona talkoilleet tarinallisesti ja historiallisesti arvokkaan Savottapihapiirin kylän keskiöön.
Palkitseminen tapahtuu Meltosjärven Savottapihan avajaistilaisuudessa Meltosjärvellä sunnuntaina 22.7.2018.

Meltosjärven kyläyhdistys toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi Savottapihan avajaistapahtumaan sunnuntaina 22.7.2018. kello 13.00 alkaen!

Avajaistapahtumassa Matti Ansala on lupautunut kertomaan paikalle pystytetyn alkuperäisen ”Ansalan kämpän” historiasta. Piispa Samuel Salmi on lupautunut siunaamaan tulevan toiminnan. Paikalliset kuoro- ym. laulajat esittävät tilaisuuteen sopivia lauluja. Väliajalla tarjotaan Meltosjärven Marttojen keittämää hernekeittoa ja kahvia lisukkeineen. Tervetuloa tutustumaan Savottapihaan!

Lisätietoja tapahtuman järjestäjältä: Tilaisuus pidetään ulkotiloissa kämpän pihalla, missä on myös autoille pysäköintialue. Halukkaat voivat tutustua kämppä- ja saunarakennukseen ennen juhlan alkua, ruokatauolla ja tilaisuuden jälkeen. Tervetuloa viettämään mukavaa päivää!

Lapin keinon ”Meltosjärven Savottapihasta” tehty juttu löytyy täältä:

https://www.lapinkeino.fi/2017/…/24/savottapihan-uusi-elama/