Siirry sisältöön

Tapahtumat


Ajankohta: 03.08.2020 - 08.08.2020

Lasten uimakoulut elokuussa

Uimakoulu 3.-8.8.2020 (6krt) on tarkoitettu ylitorniolaisille syksyllä alakoulussa oleville lapsille. Ryhmissä oikeita uintitekniikoita, vesipelastusta ja harjoitellaan monipuolisesti vesitaitavuutta. Halutessaan lapsi voi suorittaa Suomen Uimaopetuksen ja Hengenpelastusliiton uintimerkkejä. Opetus tapahtuu isossa altaassa, jonka minimisyvyys on 1,2 m. Mikäli lapsen jalat eivät yllä pohjaan, käytämme apuna uintialustoja.

Klo 9-10 Alkeet. Alkeisuimakoulussa lapsi saa virikkeitä ja kokemuksia vesielementistä. Lapsi opettelee kastautumaan, kellumaan ja tutustuu uinnin perusasioihin.
Klo 10–11 Alkeet jatko. Lapsella tulee olla jo kokemusta vedestä; uskaltaa kastautua, kelluu paikallaan apuvälineen kanssa kasvot vedessä 5s., itsenäinen liikkuminen vedessä, uskaltautuu uintiasentoon ja potkun alkeet onnistuu. Tunneilla kehitetään jo olemassa olevia taitoja ja mennään kohti uintitekniikoita.
Klo 11–12 Jatkouimakoulu. Tavoitellaan vähintään 10m uintitaitoa ja opetellaan eri tekniikoita.

HOX! Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa onko lapsi ensimmäistä kertaa uimakoulussa tai ilmoittaa jo mahdolliset suoritetut uimamerkit tai avata uintitaustaa ja toiveita ryhmästä. Ilmoita myös mahdolliset uimaopetukseen vaikuttavat sairaudet/allergiat.

Uimakoulu on Ylitornion kunnan vapaa-aikatoimen järjestämä.

Lisätietoja: Laura Huhta puh. 0400 220 345 tai Jussi Herttuala puh. 0400383601, etunimi.sukunimi@ylitornio.fi
Osallistumismaksu 20€ (sis. uimahallimaksun, opetuksen, uintikirjan ja uintimerkit) laskutetaan Meän Opiston kautta.

Ilmoittautuminen päättyy to 25.6.

Huomioithan, että ryhmien kellon ajat voivat ilmoittautumisista riippuen muuttua. Ryhmät ja ryhmien aikataulut varmistetaan viikon 28 aikana.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä!


Chatbot