Siirry sisältöön

Tapahtumat


Ajankohta: 05.05.2021 - 05.05.2021

Kutsu 5.5.2021 markkinavuoropuhelutilaisuuteen Lapin leipomoyrittäjille

Aika: 5.5.2021 klo 12.30-16.00
Paikka: Teams

Inarin, Utsjoen ja Sodankylän kunnat kilpailuttavat jälleen leipomotuotteensa. Toiveena on, että kaikki leipomotuotteet mitä kunnissamme tarjotaan olisivat Lapin alueella tuotettuja. Tämän johdosta järjestämme markkinavuorotilaisuuden Lapin leipomoyrittäjille.

Markkinavuoropuhelun / työpajan tavoitteena on keskustella ja tuottaa ideoita siitä, miten parannetaan leipomotuotteiden pääsyä mukaan julkisiin hankintoihin. Tavoitteena on konkreettisen yhteistyön aloittaminen.

Lisäksi tilaisuudessa on mukana Kohti kestäviä hankintoja –hankkeen projektipäällikkö ja projektityöntekijät esittelemässä hankkeessa tuotettua työkalua. Työkalulla on tarkoitus parantaa alueen pk- ja mikroyrittäjien mahdollisuutta päästä mukaan kuntien järjestämiin tarjouskilpailuihin.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Inarin, Utsjoen ja Sodankylän kuntien sekä Kohti kestäviä hankintoja – ja Lähiruoan edistämistä tukeva toimintamalli –hankkeiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan ma 3.5. klo 17 mennessä tällä lomakkeella: https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen-Lapin-leipomoyrittajien-markkinavuoropuhelutilaisuuteen-5.5.2021

Etäosallistujille lähetetään Teams-linkki sähköpostitse ennen tilaisuuden alkua.

Lämpimästi tervetuloa!

Merja Ahola
Sodankylän ruokapalvelupäällikkö
merja.ahola@sodankyla.fi
040 809 4955


Alkuun