Siirry sisältöön
Ajankohta: 30.01.2024 - 31.01.2024

Konsertti: Norrbottens Big Band Ida Sand- Ola Gustavsson 30.1.2024 klo 20.00

 

Tapahtuman nimi Konserti: Norrbottens Big Band Ida Sand- Ola Gustavsson
Tapahtuman päivämäärä / alkamispäivä 20240130
Alkamisaika 20:00
Tapahtumapaikka Folkets Hus Övertorneå
Tapahtumaan liittyvä kuva https://ylitornio.fi/wp-content/uploads/formidable/5/IDA-SAND-FEAT.-OLA-GUSTAFSSON.jpg
Jos tapahtumalla on www-sivut, Instagram yms., kirjoita osoite alle www.folketshus.info,@folketshusovertornea2.0
Nimi Anne
Osoite Industrivägen 3
Puhelin, sähköposti info@folketshus.info
Lisätietoa tapahtumasta Tiistaina 30. tammikuuta klo 19.00 Peliaika 2 tuntia sisältäen tauon.
Kahvia ja virvokkeita on ostettavissa tauon aikana
Lipun hinta 200 SEK, lavalipun kanssa: 150 SEK, nuoret 100 SEK.Lippuja myydään ovelta.Järjestäjät: Övertorneån teatteriyhdistys ja Övertorneån kunta

Paikka: Folkets Hus Cinemasalon

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä. Sen tiedostonimi on IDA-SAND-FEAT.-OLA-GUSTAFSSON.jpg
Kuvittele marssibändejä, puhallinsoittimia, kulkueita ja festivaaleja! Kun Ida Sand ja hänen toinen puolisonsa Ola Gustafsson yhdistyvät jälleen Norrbotten Big Bandin kanssa, juuri sellainen tunnelma on tarjolla!

Viimeksi kun näimme molemmat yhdessä big bandin kanssa, ruokalistalla oli sekamateriaalia. Nyt he sitoutuvat tiukemmin juuriinsa ja antavat rhythm & bluesin tavata tiukan big bandin, jossa on alkuperäisiä solisteja, leikkisä kepposia ja yksi – juuri sitä! – todellinen New Orleansin käänne.

Sävellykset vaihtelevat klassikoista, kuten When The Saints Go Marching In, Dr. Johnin ja The Metersin materiaaliin. Arvet vaihtelevat vanhojen ja uusien välillä ja messinki tulee olemaan siellä väkijoukossa keskeisellä paikalla, paljastaa Sand. Ohjelma on laadittu tiiviissä vuoropuhelussa big bandin taiteellisen johtajan Joakim Milderin kanssa.

Ida Sand mainitaan usein jazzlaulajana, mutta hän on yhtä lailla rhythm & blues -laulaja. Hänen juurensa ovat lähellä raskasta käännettä ja hän saa usein inspiraatiota laskeutumalla perheen kesäpaikalle Norrlannissa, jossa hän löytää rauhan ympäristöstä ja voi tankata perheen ja ystävien kanssa.

Ola Gustafsson on Norrlannista ja myös kitaristi, jota voidaan kuulla yhteistyössä sellaisten nimien kanssa, kuten Ulf Lundell, Lars Winnerbäck, Bo Kaspers Orkester ja muut.

 


Chatbot