Siirry sisältöön
Ajankohta: 22.10.2018 - 22.10.2018

Instagram koulutusta yrityksille

Hyvä yrittäjä. Ylitornion Yrityspalvelu järjestää alueen yrittäjille ja heidän henkilöstölleen maksuttoman Instagram koulutuksen. Kouluttaja toimii Liisa Koivisto.

Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia ja videoita sekä kommentoida ja tykätä toistensa jakamasta sisällöstä. Kuvia ja videoita voi muokata erilaisilla filttereillä. Palvelun käyttö mobiililaitteilla edellyttää sovelluksen latausta. Palvelulla oli yli kolmesataa miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailmaa.

Aika: 22.10.2018 klo 18-20 (tilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus esittää henkilökohtaisesti askarruttavia kysymyksiä kouluttajalle)
Paikka: Hotel Kievari Ylitornio

Koulutuksessa ladataan sovellus puhelimeesi ja luodaan yrityksesi profiili, lisäksi käydään läpi kuvien ja videoiden lisääminen palveluun, pohditaan kuinka yrityksesi voi ylläpitää palvelua ja saa seuraajia sekä miten palvelua markkinoidaan.

Koulutus järjestetään, mikäli mukaan ilmoittautuu min. 10 yritystä. Ilmoittautumiset toni.kraatari@ylitornio.fi osoitteeseen.

Tervetuloa!


Alkuun