Siirry sisältöön

Tapahtumat


Ajankohta: 02.11.2022

Kunnon Mummola saapuu Ylitorniolle!

Yli 65-vuotiaille suunnattu toimintakykyyn ja tasapainoon keskittyvä Kunnon Mummola-tapahtuma saapuu Ylitorniolle.

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 2.11.2022 klo 10:00-13:00 Ylitornion Kuntotalolla.

Kunnon Mummolaan ovat tervetulleita kaikki yli 65-vuotiaat – niin mummot kuin papatkin!

 

Kunnon Mummolassa tarjotaan mahdollisuus osallistua tasapainoa arvioiviin testeihin. Testit ovat nopeita, helppoja ja ennen kaikkea turvallisia. Testeissä ei tarvitse hikoilla eikä hengästyä, voit siis tulla paikalle tavallisissa vaatteissa. Testien lisäksi Kunnon Mummolassa on mahdollisuus mittauttaa kehonkoostumus. Mittaus tehdään avojaloin, joten jaloissa kannattaa olla helposti riisuttavat sukat. Henkilökohtaista palautetta ja arjen hyviä vinkkejä antavat Kunnon Mummolan asiantuntevat ohjaajat.

Mukana tapahtumassa ovat La

pin Muistiyhdistys ry sekä Lapin Sydänpiiri ry. Lapin Muistiyhdistys tuo mukanaan tärkeitä aivoterveysasioita ja Lapin Sydänpiiri on antamassa tietoa sekä neuvontaa valtimoterveydestä ja sydänterveellisistä elämäntavoista. Lapin Sydänpiirin pisteellä on myös mahdollisuus mittauttaa verenpaine.

Kunnan terveydenhoitajien pisteellä on mahdollisuus verenpaine-, verensokeri- sekä häkämittaukseen (tarkoitettu tupakoitsijoille). Mittausten yhteydessä tarjolla on myös elintapaohjausta.

Tapahtuman toteutuksesta vastaavat alueellinen liikuntajärjestö Lapin Liikunta ry sekä Ylitornion kunta. Kunnon Mummolan testaustoiminnasta ja henkilökohtaisen palautteen annosta vastaavat Lapin ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijat.

Tapahtuma on maksuton! Tapahtumassa kahvitarjoilu!


Alkuun