Siirry sisältöön

Tapahtumat


Ajankohta: 16.08.2023 - 17.08.2023

Hankeaakkoset yleishyödyllisten hankkeiden toteuttajille 16.8.2023 klo 17.00

Mukana infossa on myös Vasara ja nauloja -hankkeen rakentamisen asiantuntija Hannu Rinne, joka kertoo, millaista apua hänen hankkeeltaan voi saada rakentamisinvestoinneissa.

Osallistumislinkki ja lisätietoa Outokairan sivuilla: www.outokaira.fi/hankeaakkoset-16-8

Infoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan linjoille voi tulla oman aikataulun mukaan Outokairan sivuilta ja tästä viestistä löytyvän linkin kautta. Mikäli haluat tilaisuudesta kalenterikutsun, laita viestiä 15.8. mennessä: johanna.asiala@outokaira.fi tai soita/laita viestiä: 040 1960 607. Pyydämme myös mahdollisia ennakkokysymyksiä ja toiveita käsiteltävistä asioista 15.8. mennessä sähköpostitse allekirjoittaneelle. Teams-linkki tässä:

Hankeaakkoset-infon Teams-linkki. Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tervetuloa mukaan niin Leader-konkarit kuin uudetkin hakijat! Toivomme runsasta osallistumista. Kutsua saa mielellään välittää eteenpäin sekä somessa käydä tykkäämässä ja jakamassa eteenpäin Hankeaakkosiin liittyviä julkaisuja. Myös liitteenä olevaa mainoskuvaa ja ohjelmaa voi tulostaa esim. ilmoitustauluille esille pantavaksi.

Maaseuturahoituksen hankehaut aukesivat kesäkuussa 2023. Outokairan ensimmäinen hakujakso päättyy 31.8., seuraavat puolestaan 15.10. ja 30.11. Päätämme ensi vuoden hakujaksojen ajankohdat hyvissä ajoin ja tiedotamme niistä syksyllä.


Alkuun