Siirry sisältöön
Ajankohta: 08.01.2023 - 08.01.2023

Napaiirin sankarit 4 sunnuntaina 8.1.2023 klo 18

Ylivoimaisesti Suomen suosituimpiin leffasarjoihin lukeutuva, vuosien saatossa kulttiklassikoksi itsensä naurattanut Napapiirin sankarit on koonnut maan elokuvateattereihin yli miljoona katsojaa.

Sitten viime Napiksen on elämä heitellyt sankareita, mutta jotkin asiat pysyvät. Tällä kertaa Napapiirillä juostaan perin vaikeasti löydettävän tofun perässä. Aikaa tofun hommaamiseen on vain vähän ja muutama muukin muuttuja tuo metsästykseen omat haasteensa, mutta mitäpä ei napapiiriläinen sankari tekisi rakkauden tähden.

Juha Wuolijoen ohjaamassa jatko-osassa kohdataan tuttuun tapaan pari uutta muuttujaa: elokuvan pääosassa sankaridebytoi Heikki Ranta ja toisena uutena kasvona nähdään Mikko Töyssy. Sekä Ranta että Töyssy ovat osoittaneet komediakykynsä kansalle muun muassa Putous-viihdesarjassa. Töyssy tullaan näkemään myös elokuvan Punttikomedia (2022) pääosassa.

Napapiirillä seikkailevat edelleen myös muun muassa sankarikonkarit Pamela TolaKari Ketonen ja Timo Lavikainen, jotka eivät enää esittelyitä kaipaa.

Uniikin Napis-tyylin ja -huumorin elokuvassa takaa Pekko Pesosen käsikirjoitus aiempien leffasarjan osien tapaan.

Ikäraja:   7

Pituus:   1 tunti ja 27 minuuttia

Ohjaus:   Juha Wuolijoki

Käsikirjoitus:   Pekko Pesonen

Näyttelijät:   Heikki Ranta, Pamela Tola, Mikko Töyssy, Timo Lavikainen ja Kari Ketonen

Genret:   Komedia

Levittäjä:   SF Studios


Alkuun