Siirry sisältöön

Tapahtumat


Ajankohta: 11.02.2020

Korjaamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rovaniemen Teatterin – Lapin Alueteatterin hulvaton draamakomedia Korjaamo kiertää Lapin maakuntaa.

Korjaamo on moottoriöljyn katkuinen kertomus kahden miehen töyssyisestä ystävyydestä ja pyristelystä uusissa elämäntilanteissa. Korjaamon omistajaa Jallua painaa konkurssiuhka, ja apumieheksi palkattu Ola kipuilee avioeroaan sekä potkujaan rehtorin virasta.

Kun käsin korjaamisen taidolle ei tahdo riittää kysyntää teknologian syödessä työt, hiipii mieleen salakavala pelko: onko aika ajanut keski-ikäistyneiden miesten ohi vai onko tulevalla vielä jotain annettavaa?

Tyhjäkäyntiin kyllästyneet kaverukset päättävät laittaa uuden vaihteen silmään ja alkaa tehdä Youtube-videoita korjaamon arjesta. Tubettaessaan koneiden korjauksesta miehet tulevat samalla paikanneeksi omien konepeltiensä lommoja. Tahattoman hauskoilla videoilla juttu luistaa kuin vaseliini, mutta yhteentörmäyksiltäkään ei vältytä. Auttaako keskinäinen lojaalius selviytymään kaveruuden kupruista ja muutoksen pelosta?

Mika Myllyahon käsikirjoituksen miehet ovat sekä huvittavan että liikuttavan aitoja – samoin kuin heidän ystävyytensä kuvaus koskettaa ja naurattaa yhtä aikaa. Eljas Liinamaan ohjaaman teoksen rooleissa nähdään lyömätön parivaljakko Kari Koivukangas ja Marko Syysmaa.

LIPUT
Aikuiset & eläkeläiset 17 €, opiskelijat 10 €.

Lippuja voi ostaa näytöspaikalta tunnin ajan ennen esityksen alkamista.

ESITYKSEN KESTO
1 t 50 min sis. väliajan jolloin kahvitus

ESITYSPAIKKA
Kunnantalon auditorio


Alkuun