Siirry sisältöön

Ravitsemis-, siivous- ja pesulapalvelut

Ruoka-, siivous ja pesulapalveluja tuottava tukipalveluyksikkö on osa teknisiä palveluja. Tukipalvelujen tehtävänä on tuottaa eri hallintokuntien ydintehtäviä tukevia ruoka-, siivous- ja pesulapalveluja. Vastuuhenkilönä toimii ravitsemispäällikkö.

Ruokapalvelun tehtävänä on huolehtia kunnan ruokapalveluista. Toiminta-ajatuksena on valmistaa ja tarjota asiakaskeskeisesti ravinto-opillisesti oikeaa, maukasta ja kustannuksiltaan edullista ruokaa eri asiakasryhmille. Asiakaskunta koostuu päiväkotilapsista, ala- ja yläasteen oppilaista, lukiolaisista, työpaikkaruokailijoista, päiväkeskusasiakkaista sekä ikäihmisistä kotona ja laitoksissa.

Siivouspalvelun tehtävänä on huolehtia tilojen puhtaudesta sekä viihtyvyydestä ja näin edesauttaa asiakkaan toiminnan sujuvuutta. Tukipalvelu – yksikkö vastaa koulujen, kirjaston, kuntotalo-uimahallin, nuorisotalon, palvelutalon, päiväkotien, terveyskeskuksen sekä varikon ja jätevedenpuhdistamon siivousjärjestelyistä. Siivottavaa pinta-alaa on noin 20 000 m2. Pääosin siivous hoidetaan omana työnä ja noin 7000 m2 ostopalveluna.

Pesula vastaa palvelutalon ja kotipalvelun asiakkaiden tekstiilihuollosta sekä pieneltä osin muusta kunnan liinavaatehuollosta.


Marjaana Liikala
ravitsemispäällikkö
0400 220 329
etunimi.sukunimi@ylitornio.fi
Alkuun