Siirry sisältöön

llmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan joko netissä opiston Hellewissä tai puhelimitse opiston toimistoon tai kirjallisesti täyttämällä ilmoittautumislomake, joka palautetaan opettajalle tai opiston toimistoon. Ilmoittautuessa tarvitset seuraavat tiedot: kurssinumero, osallistujan nimi, osallistujan henkilötunnus kokonaisuudessaan, osoite, puhelinnumero. Alle 18-vuotiaan kurssilaisen kurssimaksun maksajan/huoltajan tietoihin tarvitaan vastaavat tiedot. Kurssipaikat täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit käynnistyvät, kun ennakkoilmoittautuneita on riittävästi (vähintään 7). Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Poissaolo kurssilta ei alenna kurssimaksua.

Opistolta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Kurssin alkamisesta ei ilmoiteta erikseen. Vapaita opiskelupaikkoja voi aina tiedustella toimistolta. Kurssien ohjelmaan voi tulla muutoksia tai uusia kursseja perustetaan myös painetun opinto-oppaan julkaisemisen jälkeen.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen voi perua maksutta kurssin kohdalla mainittuun viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilman ajoissa tapahtunutta perumista tai kokonaan perumatta jätetystä kurssista laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Materiaalimaksu

Materiaalit sisältyvät kurssimaksuun vain lasten käsityötaiteen perusopetuksessa. Muilla kursseilla käytettävät materiaalit eivät sisälly kurssimaksuun ellei toisin ole ilmoitettu. Kursseille, joille ei saa materiaalia paikkakunnalta tai sen hankinta on huomattavasti edullisempaa keskitetysti, voi opettaja hoitaa tilaukset, mutta maksuista vastaavat opiskelijat. Opettaja kerää pienehköt materiaalimaksut. Suuremmat maksut laskutetaan opiston toimistosta opettajan toimittaman laskelman mukaan. Posliini. ja keramiikkaryhmissä poltetaan vain kurssilla valmistetut esineet.

Opiskelijavakuutukset

Opiskelijoita ei vakuuteta opiston puolesta.

Tilauskurssit ja myyntipalvelu

Meän Opisto järjestää yrityksille, kunnille, työyhteisöille ja yhdistyksille räätälöityä koulutusta ja seminaareja tilaajan tarpeiden mukaan. Palvelumme sisältää koulutusohjelman suunnittelun, kouluttajien hankinnan ja koulutusjärjestelyt. Ota yhteyttä, soittele tai lähetä sähköpostia ja esitä toiveesi. Rakennamme juuri teille sopivan koulutuspaketin!

Tentinvalvonta

Tarjoamme mahdollisuuden valvottuun tenttiin esim. avoimen yliopiston, yliopiston ja ammattikorkeakoulun tentit. Ota hyvissä ajoin yhteyttä toimistoomme tentinvalvonnan järjestämiseksi.


Hanna Lintupuro
vs. kunnanjohtaja
0400 244 278
etunimi.sukunimi@ylitornio.fi
Meän Opisto Pellon toimisto
toimistosihteeri
040 630 5445
etunimi.sukunimi@pello.fi
Jussi Välimaa
Musiikinopettaja
040 196 2953
etunimi.sukunimi@ylitornio.fi
Iida Piuva
Toimistosihteeri
0406649477
Alkuun