Siirry sisältöön

Ylitornion yhteistoiminta-alueen maaseutuhallintopalvelut

Ylitornion kunta hoitaa Pellon, Kolarin ja Ylitornion kuntien maaseutuelinkeinoviranomaisen tehtävät.

Maaseutuelinkeinoviranomaisten päätehtävä on vastata Ruokaviraston kansallisten ja EU-rahoitteisten viljelijätukien kuntatason tehtävistä. Lisäksi maaseutuelinkeinoviranomaisen tehtäviin kuuluvat mm. riistavahinkolain mukaiset vahingonkorvausasiat, eläintenpitäjä- ja eläintenpitopaikkarekisteröinnit. Toimimme myös lausunnonantajana ja yhteistyökumppaneina eri viranomaisille. Neuvomme maaseutuhallinnon sovellusten sähköiseen asioinnin käytössä (Vipu-palvelu ja Pesä-sovellus).

Maasetututoimistoon lähetettävät hakemukset ja ilmoitukset mm. pesäsovelluksen vahinkoilmoitukset, hirvi- ja petoeläinvahinkoilmoitukset, tukihakemukset sekä maaseutuelinkeinoviranomaiselle toimitettavat sähköpostit tulee aina lähettää osoitteeseen: maaseututoimisto@ylitornio.fi

Yhteydenotot puhelimitse: maaseutusihteeri Henri Marjeta 040 6811 040 ja maaseutusihteeri Anna-Sofia Nikka 0400 220 350.

 

Palvelupisteet

Yhteistoiminta-alueen kunnissa on toimistot Ylitorniolla, Pellossa (Henri Marjeta) ja Kolarissa (Mailis Savela). Suosittelemme Pellon ja Kolarin toimistoille ajanvarausta etukäteen.

Ylitornio: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio. Toimisto sijaitsee Alkkulanraitin puolella, kunnanhallituksen huoneen vieressä toisessa kerroksessa ns. entisessä verotoimistossa.

Pello: Kunnantie 4, 95700 Pello

Kolari: Sairaalantie 8, 95900 Kolari. Toimisto sijaitsee Kolarin kunnan elinvoimapalveluiden hanketalolla (vanha sairaala).

 

Hakemusten palautus ja virkaposti

Maaseutuelinkeinoviranomaiselle toimitettavat hakemukset ja ilmoitukset tulee lähettää skannattuna sähköpostitse osoitteeseen maaseututoimisto@ylitornio.fi tai postitse osoitteeseen Ylitornion kunta / Maaseututoimisto, Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio. 

Ylitornion kunnantalon etuoven edessä on Ylitornion kunnan postilaatikko, jonne voit palauttaa virkapostia meille.

 

Sähköinen asiointi

Alueellamme toimivat maatilaneuvojat:

Kari Naasko                                                            Timo Ohinmaa, Pro Agria Lappi

kari.naasko@gmail.com                                       timo.ohinmaa@pro-agria.fi

040 544 7683                                                         0400 164 817

 

 


Henri Marjeta
maaseutusihteeri
0406811040
henri.marjeta@ylitornio.fi
Anna-Sofia Nikka
maaseutusihteeri
0400220350
anna-sofia.nikka@ylitornio.fi
Alkuun