Ylitornion yhteistoiminta-alueen maaseutuhallintopalvelut

Sähköinen asiointi

Ylitornion kunta vastaa kuntien välisen yhteistoimintasopimuksen mukaisesti Pellon, Kolarin ja Ylitornion kuntien maaseutuhallintopalveluiden järjestämisestä.

Yhteistoiminta-alueen kunnissa on toimistot sekä pääsääntöiset asiointipäivät; keskiviikkoisin Pellossa (Henri Marjeta) ja torstaisin Kolarissa (Anna-Sofia Nikka).  Kolarissa maaseutusihteerin tavoittaa Kolarin kunnan elinvoimapalveluiden hanketalolta sairaalakatu 8 (vanha sairaala). Kolari ja Pellon toimipisteille suositellaan ajanvarausta. Muina päivinä maaseutusihteerit tavoittaa pääsääntöisesti Ylitornion kunnantalon toimistolta (entinen verotoimisto).

Maaseutuelinkeinoviranomaisten päätehtävä on hallinnoida sekä vastata Ruokaviraston kansallisten ja EU-rahoitteisten viljelijätukien kuntatason tehtävistä. Lisäksi myös riistavahinkolain mukaiset vahingonkorvausasiat, eläintenpitäjä- ja eläintenpitopaikkarekisteröinnit, tukioikeuksien siirtopäätökset, takaisinperintäpäätökset, tuista perittävien ulosottojen sekä panttauksien tallennukset, poluran mukaiset lausunnot luovutuslupiin.

Järjestämme tarvittaessa neuvontaa maaseutuhallinnon sovellusten sähköiseen asiointiin liittyen (Vipu-palvelu ja Pesä-sovellus).

Toimimme myös lausunnonantajana ja yhteistyökumppaneina eri viranomaisille.

Maaseutuelinkeinoviranomaiselle toimitettavat hakemukset ja ilmoitukset tulee lähettää postitse tai sähköpostiosoitteeseen :

Maaseututoimisto /Ylitornion kunta, Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio, maaseututoimisto@ylitornio.fi.

Ylitornion yhteistoiminta-alueen Facebook sivusto

Instagram:  Ylitornion YTA @maaseututoimisto

 

 

 

 


Henri Marjeta
maaseutusihteeri
0406811040
henri.marjeta@ylitornio.fi
Anna-Sofia Nikka
maaseutusihteeri
0400220350
anna-sofia.nikka@ylitornio.fi