Siirry sisältöön

Turvattu koulupäivä

Koululaisten iltapäivätoiminnan tavoitteena on antaa lapselle turvallinen, virikkeellinen ja vapaaehtoisuuteen perustuva iltapäivä koulun jälkeen. Kerhoissa voi ulkoilla, leikkiä, liikkua, askarrella ja tehdä läksyjä. Kerhopäivän aikana lapsille tarjotaan välipala.

Kerho on tarkoitettu kaikille 1.–2.-luokkalaisille sekä 3.–9.-luokkalaisille erityisopetuksessa oleville. Aamupäivätoimintaa järjestetään tarvittaessa yhteistyössä päivähoidon kanssa. Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen on kunnalle vapaaehtoista eikä se ole kunnan lakisääteinen palvelu.

Aamu- ja iltapäiväkerho:

Iltapäivätoimintaa järjestetään Nuorisotalolla kaikkina koulupäivinä klo 12.00–17.00. Muissa yksiköissä tarpeen mukaan.

Nuorisotalo

Alkkulanraitti 33, 95600 Ylitornio
Puh. 0400 373 181

Kerhomaksu:
60 € 1-9 kertaa/kk ja 80 € yli 10 kertaa/kk käyvistä lapsista. Sisaruksen hinta on puolet maksusta. 3. lapsen kuukausimaksut ovat 20 € ja 30 €.

Kerhoon ilmoittaudutaan koulun alkua edeltävänä keväänä.  Ilmoittautumis- ja esitietolomakkeen voit tulostaa alla olevista linkeistä tai  hakea kunnantalon info-pisteestä. Lomakkeen voi palauttaa kunnantalon postilaatikkoon, iltapäiväkerhoon, nuorisotalolle  tai sähköisenä liitteenä vapaa-aikajohtajalle.

Ap-Ip hakulomake

Esitietolomake APIP

 

Alkuun