TARJOUSPYYNTÖ ASIOINTILIIKENNEREITEISTÄ

Ylitornion kunta pyytää tarjousta kunnan eri alueilla ajettavista asiointiliikennelinjoista 1.1.2020–31.12.2022 väliselle ajalle.

Asiointiliikenne on joukkoliikennettä täydentävää kuljetusta. Asiakkaat tilaavat kuljetuksen reiteille joita ajetaan säännöllisen viikoittaisen aikataulun mukaan.

Asiakas haetaan kotiovelta ja tuodaan kotiovelle ja tarvittaessa häntä avustetaan tavaroiden kantamisessa. Reittejä ei ajeta arkipyhinä, mutta liikennöitsijä voi halutessaan järjestää kuljetuksen juhlapyhää edeltävänä arkipäivänä.

Matkustajilta peritään linja-autotaksan mukainen maksu, joka vähennetään laskusta. Taksa määritellään asiakkaan kuljetusmatkan mukaan.

Tarjoajalla on oltava oikeus ja tarvittavat liikenneluvat (taksi, joukko, henkilö) toiminnan harjoittamiseen tarjouspyyntöä jättäessä ja koko sopimuskaudella kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Tarjoukset tulee toimittaa kirjallisena 5.12.2019 klo 15.00 mennessä sivistystoimistoon, osoite:

Ylitornion kunta
sivistystoimisto
Alkkulanraitti 55
95600 Ylitornio

Tarjoukset annetaan reiteittäin kokonaishintana €/reitti. Tarjous voi koskea joko yhtä tai useampia reittejä. Kuoreen merkintä ”Tarjous asiointiliikenteestä”.

Tarjouslomakkeen voi hakea tai tilata sivistystoimistosta kunnantalolta tai Meän Opiston toimistosta (Alkkulanraitti 1)

Lisätietoja saa tarvittaessa Marja-Leena Laitinen puh. 0400 220 343 tai sähköpostilla marja-leena.laitinen@ylitornio.fi.

 


Anja Lehtonen
hallintosihteeri
0400 220 348
etunimi.sukunimi@ylitornio.fi