Avoimet työpaikat

Ylitornion kunta  työllistää yli 400 eri alan ammattilaista. Kunnan palveluksesta löytyy mm. hallinnon, opetuksen ja kasvatuksen, tekniikan, terveydenhuollon- ja sosiaalialan ammattilaisia.

Ylitornion kunta käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi –palvelua. Käy tutustumassa palveluun linkistä. Jatkossa myös sijaisten rekrytoinnissa siirrytään järjestelmän käyttöön. Sähköinen rekrytointijärjestelmän avulla löydät kuntatyöpaikat yhdestä osoitteesta. Hakemukset tehdään pääsääntöisesti sähköisesti. Hakemuksiin pääset alla  haulla www.kuntarekry.fi -sivuilta. Järjestelmä lähettää vahvistuksen hakemuksen perilletulosta. Hakemuksen liitteet pyydetään haastatteluihin. Hakemuksen yhteydessä mainitaan, mikäli hakeminen tulee tehdä muulla tavalla. Ylitornion kunnan työpaikat ovat nähtävissä suoraan Kuntarekryssä ja kaikki Ylitorniolla avoimet työpaikat www.te-palvelut.fi -sivuilla

______

 

Päätoiminen tuntiopettaja

Ylitornion kunta hakee päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.8.2020 - 31.7.2021. Opettaja tulee työskentelemään Ainiovaaran koulussa maahanmuuttajien valmistavan opetuksen tehtävässä.

Ainiovaaran koulussa toimivat luokka-asteet 1.-9. Talossa on erinomaiset tilat opiskeluun ja harrastamiseen. Yhteisöllisyys ja turvallisuus ovat koulun peruskivi: oppilaalle luodaan tuttu ja turvallinen yhdeksänvuotinen oppimispolku saman katon alla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on luokan- tai aineenopettajan kelpoisuus. Eduksi hakijalle voidaan katsoa aiempi kokemus maahanmuuttajien opetuksesta. Pätevien hakijoiden puuttuessa epäpätevätkin huomioidaan. Kopiot tutkintotodistuksista pyydämme liittämään hakemuksen liitteeksi. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 17.4.2020 klo 15:00


Lisätiedot


Kirjastovirkailija

Tornionlaakson kirjaston Ylitornion toimipisteessä on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kirjastovirkailijan työsuhde. Tornionlaakson kirjasto on Ylitornion ja Pellon yhteinen kirjasto, jonka hallinnoinnista vastaa Ylitornion kunta.

Toimeen valittavan kirjastovirkailijan ensisijainen työskentelypaikka on Ylitornion toimipiste, mutta henkilön tulee tarpeen mukaan olla valmis työskentelemään myös Pellon toimipisteessä. Valittavalla henkilöllä tulee olla B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja kaikenikäisten asiakkaiden kanssa toimeentulevaa henkilöä. Hänellä on ajatusta ja kehittämisideoita siitä, miten teemme tulevaisuuden lukemisenedistämistyötä. Etsimämme henkilö hallitsee tai on valmis perehtymään uusiin ohjelmiin, järjestelmiin ja muihin tietoteknisiin asioihin ja on tarvittaessa opastamaan myös asiakkaita tietoteknisissä asioissa. Toivomme valittavalta henkilöltä omatoimisuutta, ideointikykyä, uteliaisuutta sekä kouluttautumis- ja kehittämismyönteistä asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn motivoituneessa työyhteisössä, jossa pääsee vaikuttamaan palvelutoimintaan sekä hyvät edellytykset toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 3.4.2020 klo 15.00. Haastattelut suoritetaan torstaina 16.4.2020.

Lisätietoja vs. kirjastotoimenjohtaja Tiina Väkeväinen p. 040 528 0197 tiina.vakevainen@ylitornio.fi

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työ alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Sähköisen hakemuksen liitteeksi pyydämme lisäämään kopiot olennaisista tutkinto- ja työtodistuksista. Alkuperäiset todistukset pyydetään esittämään mahdollisessa työhaastattelussa. Hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Sivistyslautakunta, Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio.


Lisätiedot


Ruoka-ja siivouspalvelujen sijainen

Ylitornion kunnan tukipalveluissa on toistuvasti tarjolla eripituisia sijaisuuksia.

Ateriapalvelun tuotamme päiväkoteihin, kouluihin, hoito- ja hoivalaitoksiin sekä kotipalveluun. Siivouskohteitamme ovat mm. Palvelutalo, terveyskeskuksen vuodeosasto ja päiväkodit.

Sijaisille on tarjolla töitä seuraavissa työtehtävissä:

ravitsemistyöntekijä

suurtalouskokki

laitoshuoltaja

yhdistelmätyöntekijä (ateriapalvelu ja siivous päiväkodeissa)

Ruokapalveluun haemme ensisijaisesti henkilöä, joka hallitsee kokonaisvaltaisesti suurkeittiön työtehtävät. Koulutus ja aikaisempi kokemus auttavat tehtävän hoidossa. Toivomme, että sinulla on hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus.

Siivoustyön sujumiseksi tarvitaan puhdistusalan tutkinto ja/tai alan kokemusta.

Yhdistelmätyöntekijä on moniosaaja ja hän hallitsee siivoustyön lisäksi myös palvelukeittiön ateriapalvelutehtävät. Toivomme, että sinulla on hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus.

Lisäksi kaikki työtehtävät edellyttävät reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.


Lisätiedot