Kirjastotoimenjohtajan viransijaisuus

Tornionlaakson kirjasto on Ylitornion ja Pellon yhteinen seutukirjasto, jonka hallinnoinnista vastaa Ylitornion kunta. Tornionlaakson kirjastoon kuuluu kaksi pääkirjastoa ja kirjastoauto. Haemme kirjastotoimenjohtajan viransijaista opintovapaan ajaksi 14.10.2019-14.10.2021. Työn tarkan aloitus ajankohdan voi sopia.

Tornionlaakson kirjaston kirjastotoimenjohtajana pääset ajamaan pitkin kaunista jokivartta, koska vastaat Ylitornion ja Pellon kirjastojen arjen toimivuudesta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Se edellyttää oman auton käyttöä.
Kirjastotoimenjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. kirjaston talous ja hallinto, toiminnan kehittäminen ja hankkeet, tiedottaminen, tapahtumien järjestäminen ja asiakaspalvelutyö.
Tornionlaakson kirjasto kuuluu Lapin kirjastoon ja yksi kirjastotoimenjohtajan tärkeistä tehtävistä on yhteistyö Lapin kirjastossa. Lapin kirjasto on toimiva ja aikaansa edellä oleva koko Lapin kattava kirjastokimppa, jolla on pitkät ja toimivat yhteistyökuviot.
Kunnan kirjastolaitosta johtavalta vaaditaan virkaan tai tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää työotetta.

Lisätietoja: kirjastotoimenjohtaja Kaisa Inkeroinen p. 040 528 0197 kaisa.inkeroinen@ylitornio.fi tai sivistystoimenjohtaja Petri Pasanen p. 0400 244 278 petri.pasanen@ylitornio.fi
Lisätiedot


Erityislastentarhanopettaja

Ylitornion kunnan varhaiskasvatuksessa julistetaan haettavaksi 30.9.2019 klo 15.00 mennessä

ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAN toimi

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (2018/540) 30 §:n mukainen koulutus. Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. Erityislastentarhanopettajan tehtävään kuuluu työn alka-essa työskentely päiväkodin lapsiryhmässä sekä kiertävän erityislastentarhanopettajan tehtävät kunnan kaikissa varhaiskasvatusyksiköissä.

Työ alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydenti-lastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteeseen Ylitornion kunta/Varhaiskasvatus, Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio.
Lisätiedot


Sairaanhoitajan sijaisuuksia

Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin terveyskeskukseen. Sijaisuuksien hoitamisessa edellytetään aktiivista asiakas- / potilaskeskeistä työskentelytapaa, joustavuutta ja hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja. Sijaisten tulee olla tarvittaessa valmiita työskentelemään kolmivuorotyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Huomioimme hakijoina kuitenkin myös ko. tutkinnon äskettäin suorittaneet, joita ei ole vielä merkitty Terhikki-rekisteriin. Soita tai tee hakemus.
Lisätiedot


Hoitajan sijaisuuksia

Haemme hoitajia eripituisiin sijaisuuksiin palvelutalolle, terveyskeskussairaalaan ja kotihoitoon. Työ on palvelutalolla ja terveyskeskussairaalassa 3-vuorotyötä, kotihoidossa 2-vuorotyötä. Sijaisuuksien hoitamisessa edellytetään aktiivista asiakaskeskeistä työskentelytapaa sekä joustavuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Huomioimme hakijoina lähihoitajat , perushoitajat sekä alan opiskelijat. Soita tai tee hakemus.
Lisätiedot


Laitoshuoltaja, ISS Palvelut Oy, Ylitornio

Laitoshuoltaja, ISS Palvelut Oy, Ylitornio, Haku päättyy: 30.08.2019, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme koulutettua LAITOSHUOLTAJAA Ylitorniolle.

Tässä työssä vastaat asiakkuuden ylläpitosiivouksesta ja tarvittaessa peruspesuista. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 14-22 välille. Edellytämme sinulta laitoshuoltajan tutkintoa ja aiempaa kokemusta alalta.

Meidän ISS:n siivoojan työssä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomenkielen taitoa. Katsomme...

Lisätiedot


Lääketyöntekijä, Toiminimi Sanna Hiltunen, Ylitornio

Lääketyöntekijä, Toiminimi Sanna Hiltunen, Ylitornio, Haku päättyy: 30.09.2019, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Ylitornion Apteekki etsii lääketeknikkoa/apteekin teknistä apulaista vakituiseen työsuhteeseen 1.12.2019 alkaen.

Työnkuvasi on monipuolinen ja se voidaan räätälöidä sinulle sopivaksi aikaisemman työkokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Uusituissa tiloissa puitteet työnteolle ovat erinomaiset.

Jos suhtaudut työhön reippaalla asenteella ja sinulla on kiinnostusta kehittää apteekkimme t...

Lisätiedot


Kirjastotoimenjohtajan viransijaisuus, Ylitornion kunta, Ylitornio

Kirjastotoimenjohtajan viransijaisuus, Ylitornion kunta, Ylitornio, Haku päättyy: 06.09.2019 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Tornionlaakson kirjasto on Ylitornion ja Pellon yhteinen seutukirjasto, jonka hallinnoinnista vastaa Ylitornion kunta. Tornionlaakson kirjastoon kuuluu kaksi pääkirjastoa ja kirjastoauto. Haemme kirjastotoimenjohtajan viransijaista opintovapaan ajaksi 14.10.2019-14.10.2021. Työn tarkan aloitus ajankohdan voi sopia.

Tornionlaakson kirjaston kirjastotoimenjohtajana pääset ajamaan pitkin kaunista jo...

Lisätiedot


Erityislastentarhanopettaja, Ylitornion kunta, Ylitornio

Erityislastentarhanopettaja, Ylitornion kunta, Ylitornio, Haku päättyy: 30.09.2019 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Ylitornion kunnan varhaiskasvatuksessa julistetaan haettavaksi 30.9.2019 klo 15.00 mennessä

ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAN toimi

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (2018/540) 30 §:n mukainen koulutus. Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. Erityislastentarhanopettajan tehtävään kuuluu työn alka-essa t...

Lisätiedot


Betonielementtien valmistaja, Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima, Ylitornio

Betonielementtien valmistaja, Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima, Ylitornio, Haku päättyy: 01.09.2019 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk, sopimuksen mukaan
Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.


Haemme asiakasyrityksellemme betonielementtityöntekijää betonielementti tehtaaseen Ylitornioon. Hakijoilta odotamme kokemusta betonielementtien valmistusprosessista ja esimerkiksi rakennusalan koulutusta. Kysee...

Lisätiedot


Yrkeslärare, elteknik / Ammattiopettaja, sähköala, 2 paikkaa, Pohjoiskalotin koulutussäätiö, Ylitornio

Yrkeslärare, elteknik / Ammattiopettaja, sähköala, Pohjoiskalotin koulutussäätiö, Ylitornio, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Stiftelsen Utbildning Nordkalotten, Utbildning Nord anordnar yrkesinriktad vuxenutbildning för arbetsmarknaderna i Finland, Norge och Sverige. Utbildning Nords uppdrag är att göra våra ca 300 studerande anställningsbara och attraktiva på den nordiska men även på den internationella arbetsmarknaden. Vi är certifierade enligt ISO 9001-2015. Vi är ca 70 anställda. Besök gärna vår hemsida www.utbnord....

Lisätiedot


Siivooja Ylitorniolle, ISS Palvelut Oy, Ylitornio

Siivooja Ylitorniolle, ISS Palvelut Oy, Ylitornio, Haku päättyy: 29.08.2019, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt itsenäisen otteen omaavaa LAITOSHUOLTAJAA Ylitorniolle.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanap...

Lisätiedot


Laitoshuoltaja / siivooja, Personalhuset Staffing Group Oy, Ylitornio

Laitoshuoltaja / siivooja, Personalhuset Staffing Group Oy, Ylitornio, Haku päättyy: 31.08.2019 klo 23:59, viikonlopputyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Onko sinulla laitoshuoltajan perustutkinto tai vankka kokemus alalta ja
etsit lisätienestejä viikonlopuille? Meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt viikonloppuvuoroihin LAITOSHUOLTAJAA Ylitorniolle.

Työnkuvasi tulee olemaan ylläpitosiivousta lauantaisin ja sunnuntaisin
yhteensä 10h/vk sekä arkipyhinä. Tarvittaessa järjestämme joka toisen
sunnuntain sinulle vapaaksi. Tarjoamme sinulle vauhdikkaan...

Lisätiedot


Betonityöntekijä Ylitornioon, 2 paikkaa, Amiko Oulu Oy, Ylitornio

Betonityöntekijä Ylitornioon, Amiko Oulu Oy, Ylitornio, Haku päättyy: 03.09.2019 klo 23:59, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme rakennustuoteteollisuuden asiakkaallemme betonityöntekijöitä
Ylitornioon.

Työtehtäväsi on erilaisten betonituotteiden ja -elementtien valmistus.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä.
Piirustusten lukutaito on työssä välttämätöntä. Myös raudoitusosaaminen
katsotaan eduksi. Etsimämme työntekijä on itsenäiseen työhön kykenevä,
ahkera sekä kykenevä oppima...

Lisätiedot


Metsäkoneenkuljettaja, Lapin Eurova Oy, VMP Rovaniemi, Rovaniemi

Metsäkoneenkuljettaja, Lapin Eurova Oy, Rovaniemi, Haku päättyy: 01.09.2019, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Metsäkoneenkuljettaja

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista metsäkoneenkuljettajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Töiden suunniteltu aloitusaika on 1.9.2019. Työtä tehdään 2-vuorotyönä ja työntekoalueena on Ylitornio - Kittilä. Majoittuminen järjestetään asiakkaan puolelta. Työskentely alkaa vuokratyöntekijänä, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykselle.

Odotamme sinul...

Lisätiedot


Lähihoitaja, Attendo Oy, Meri-Lappi

Lähihoitaja, Attendo Oy, Haku päättyy: 31.08.2019 klo 23:59, muu osa-aikatyö, Kesto: alle 11 pv, Keikkaluontoisesti
Haemme nyt KEIKKAILEVIA LÄHIHOITAJIA Meri-Lappiin, ikäihmisten hoivakoteihin.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskultt...

Lisätiedot


Lähihoitaja, 2 paikkaa, Attendo Oy, Attendo Katajahovi, Ylitornio

Lähihoitaja, Attendo Oy, Ylitornio, Haku päättyy: 31.08.2019 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Etsimme Attend...

Lisätiedot


Sairaanhoitaja, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy, Ylitornio

Sairaanhoitaja, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy, Ylitornio, Haku päättyy: 27.08.2019 klo 16:00, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva
Oulun Diakonissalaitos (ODL) on pohjoissuomalainen hyvinvoinnin edistäjä ja kehittäjä. ODL tunnetaan asiantuntevasta henkilökunnasta ja huippulaatuisesta palvelusta. ODL tuottaa palveluita, jotka tarjoavat hoivaa ja hoitoa, edistävät terveyttä sekä kuntouttavat. ODL toimii konsernimuodossa, jonka emo on säätiö ja jonka liiketoiminnot on yhtiöitetty tytäryhtiöille. Yhteiskuntavastuullisen palvelute...

Lisätiedot


ohjaaja, 5 paikkaa, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy, Ylitornio

ohjaaja, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy, Ylitornio, Haku päättyy: 27.08.2019 klo 16:00, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva
Oulun Diakonissalaitos (ODL) on pohjoissuomalainen hyvinvoinnin edistäjä ja kehittäjä. ODL tunnetaan asiantuntevasta henkilökunnasta ja huippulaatuisesta palvelusta. ODL tuottaa palveluita, jotka tarjoavat hoivaa ja hoitoa, edistävät terveyttä sekä kuntouttavat. ODL toimii konsernimuodossa, jonka emo on säätiö ja jonka liiketoiminnot on yhtiöitetty tytäryhtiöille. Yhteiskuntavastuullisen palvelute...

Lisätiedot


Vastaava ohjaaja, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy, Ylitornio

Vastaava ohjaaja, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy, Ylitornio, Haku päättyy: 27.08.2019 klo 16:00, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva
Oulun Diakonissalaitos (ODL) on pohjoissuomalainen hyvinvoinnin edistäjä ja kehittäjä. ODL tunnetaan asiantuntevasta henkilökunnasta ja huippulaatuisesta palvelusta. ODL tuottaa palveluita, jotka tarjoavat hoivaa ja hoitoa, edistävät terveyttä sekä kuntouttavat. ODL toimii konsernimuodossa, jonka emo on säätiö ja jonka liiketoiminnot on yhtiöitetty tytäryhtiöille. Yhteiskuntavastuullisen palvelute...

Lisätiedot


Sairaanhoitaja, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy, Ylitornio

Sairaanhoitaja, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy, Ylitornio, 2-vuorotyö, Kesto: 6 - 12 kk, 31.5.2020
ODL Ylitornion Vesperkoti Oy on Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön omistama yritys, joka tarjoaa kodikkaita, turvallisia ja toimintakykyä ylläpitäviä asumispalveluita ikäihmisille. Yhtiö on osa ODL konsernia, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita kaiken ikäisille. Toiminnan vahvuutena on henkilökunnan pitkäaikainen kokemus ja hyvä ammattitaito. Lisätietoja: www.odl.fi

Haemme ODL...

Lisätiedot


Korjaamoyrittäjä, LP Autohuolto Oy, Ylitornio

Korjaamoyrittäjä, LP Autohuolto Oy, Ylitornio, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsitään yrittäjää korjaamotiloihin

Korjaamotilat sijaitsevat Ylitornion keskustassa. Hallin koko pituus 20m, leveys 10m, korkeus 5m, ovien koko 3x4m ja 3,8x4m.

Laitteet: 2 x 3000 kg kaksipilarinostin, 1 x 3000 kg nelipilarinostin, huoltomonttu keventimellä, rengaskone, tasapainotuskone, renkaanpesulaite, jarrudynamometri, hydrauliprässi, ilmastoinnin huoltolaite.

Tilat vuokrataan koneineen ja ...

Lisätiedot


Pienkoneasentaja, Teemu Alaviippola Oy, Ylitornio

Pienkoneasentaja, Teemu Alaviippola Oy, Ylitornio, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan asiakaspalveluhenkistä sekä osaavaa pienkoneasentajaa huolto-korjaamoomme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.
Nippeli on maahantuojien valtuuttama pienkoneiden, mönkijöiden ja moottorikelkkojen kauppias sekä merkkihuolto. Edustamiamme merkkejä ovat Polaris, Honda, Husqvarna ja Stihl muun muassa. Lisäksi huolto kattaa rakennuskonevuokraamon kaluston huollot.
Teemu Alaviippola Oy on...

Lisätiedot


Kaivinkoneenkuljettaja, 2 paikkaa, Riekkola Infra Oy, Ylitornio

Kaivinkoneenkuljettaja, Riekkola Infra Oy, Ylitornio, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Haetaan 1-2 ammattitaitoista kaivinkoneenkuskeja. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat sääolosuhteiden salliessa aina joulukuulle asti.

Työt sijoittuvat Lapin ja Oulun läänien alueille.

Hyväksi luetaan aikaisempi työkokemus 3D- tekniikasta ja tie- sekä työturvakortit. Metsäteiden kunnostus ja teko....

Lisätiedot


Hammashoitaja, PlusTerveys Oy, Ylitornio, Ylitornio

Hammashoitaja, PlusTerveys Oy, Ylitornio, kokoaikatyö, tai 2-3 päivää viikossa, Kesto: yli 12 kuukautta
hammaslääkärin avustaminen potilastyöskentelyssä, välinehuollosta huolehtiminen, tarveainetilaukset, potilaiden recall-kutsut...

Lisätiedot


Varastotyöntekijä, J&J Lakkapää Oy/Tornio, Tornio, Tornio

Varastotyöntekijä, J&J Lakkapää Oy/Tornio, Tornio, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Haemme Tornion myymälään varastotyöntekijää. Tarjoamme monipuolisen työn rautakaupan maailmassa.

LP Lakkapää Oy on yli 50 vuoden kokemuksella toimiva rauta- ja maatalouskauppa. Asiakkaitamme ovat niin kodin rakentajat, remontoijat, maanviljelijät kuin yrityksetkin. Toimipisteemme sijaitsevat Ylitorniolla, Torniossa, Rovaniemellä ja Oulussa.

Toimenkuva koostuu mm. seuraavista tehtävistä:
- Tuott...

Lisätiedot


Kuorma-autonkuljettaja, Ylitornion Betonituote Oy, YBT OY Ylitornio, Ylitornio

Kuorma-autonkuljettaja, Ylitornion Betonituote Oy, Ylitornio, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk, tai pidempään
Betoniautonkuljettaja ja pyöräkoneenkuljettaja sekä mahdollisesti myös elementtirekan kuljettaja....

Lisätiedot


Lähihoitaja, ODL Hoivapalvelut Oy, Ylitornio

Lähihoitaja, ODL Hoivapalvelut Oy, Ylitornio, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva
Haemme ODL Ylitornion Vesperkotiin LÄHIHOITAJAA

ODL Ylitornion Vesperkoti Oy on Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön omistama yritys, joka tarjoaa kodikkaita, turvallisia ja toimintakykyä ylläpitäviä asumispalveluita ikäihmisille. Yhtiö on osa ODL konsernia, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita kaiken ikäisille. Toiminnan vahvuutena on henkilökunnan pitkäaikainen kokemus ja hyvä ...

Lisätiedot


Linja-autonkuljettaja, Tilausliikenne Pekka Kähkönen Ky, Tervola

Linja-autonkuljettaja, Tilausliikenne Pekka Kähkönen Ky, Tervola, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk
Koululaiskuljetukset minibussilla
Työaikaa voidaan tarvittaessa neuvotella lyhyemmäksi, mikäli ei voi ottaa kokoaikaista työtä vastaan.
Työaika ma-pe klo 7.00-16.00
Työpaikan sijainti Tervolassa tai Ylitorniolla...

Lisätiedot


Järjestyksenvalvoja, 4 paikkaa, Hotel Kievari Ylitornio Oy, Ylitornio, Ylitornio

Järjestyksenvalvoja, Hotel Kievari Ylitornio Oy, Ylitornio, viikonlopputyö, Kesto: yli 12 kuukautta, viikonloppuisin, yötyö, 4-7h/ilta
Järjestyksenvalvojan tehtävät viikonloppuisin Hotel Kievarin ravintoloissa....

Lisätiedot


Yrittäjä, Ompelimo Seija M. Kangas, Ylitornio

Yrittäjä, Ompelimo Seija M. Kangas, Ylitornio, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsitään yrittäjää käsityöliikkeeseen ja ompelimoon.

Seija Kankaan ompelimo on toiminut yhteensä 26 vuotta, Ylitornion keskustassa samalla liikepaikalla 17 vuotta. Liikkeen koko on noin 100 m2, toimitila on vuokralla. Vuokranantaja on valmis jatkamaan sopimusta entisin ehdoin. Kauppa sisältää nykyisen varaston, kassakoneen, hyllyt ja teollisuussaumurin, pikku saumurin, ompelukoneen, silitysjärj...

Lisätiedot


Yrittäjä lounasravintolaan, Festi Palvelu, Ylitornio

Yrittäjä lounasravintolaan, Festi Palvelu, Ylitornio, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsitään yrittäjää lounasravintolan vetäjäksi

Nykyinen omistaja myy lounaskahvilan ja pitopalvelun liiketoiminnan. Yritys on toiminut 18 vuotta, se sijaitsee vuokratiloissa Ylitornion keskustassa. Viihtyisässä kahvilassa on 90 asiakaspaikkaa, moderni valmistuskeittiö sekä toimiva tarjoilutiski ja -linjasto. Yritys on suosittu ruokapaikka sekä tunnettu pitopalveluistaan. Yrityksellä useita sopim...

Lisätiedot


Hoitajan sijaisuuksia, Ylitornion kunta, Ylitornio

Hoitajan sijaisuuksia, Ylitornion kunta, Ylitornio, Haku päättyy: 31.12.2019 klo 15:00, 3-vuorotyö, Kesto: alle 11 pv
Haemme hoitajia eripituisiin sijaisuuksiin palvelutalolle, terveyskeskussairaalaan ja kotihoitoon. Työ on palvelutalolla ja terveyskeskussairaalassa 3-vuorotyötä, kotihoidossa 2-vuorotyötä. Sijaisuuksien hoitamisessa edellytetään aktiivista asiakaskeskeistä työskentelytapaa sekä joustavuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Huomioimme hakijoina lähihoitajat , perushoitajat sekä alan...

Lisätiedot


Sairaanhoitajan sijaisuuksia, Ylitornion kunta, Ylitornio

Sairaanhoitajan sijaisuuksia, Ylitornion kunta, Ylitornio, Haku päättyy: 31.12.2019 klo 15:00, 3-vuorotyö, Kesto: alle 11 pv
Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin terveyskeskukseen. Sijaisuuksien hoitamisessa edellytetään aktiivista asiakas- / potilaskeskeistä työskentelytapaa, joustavuutta ja hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja. Sijaisten tulee olla tarvittaessa valmiita työskentelemään kolmivuorotyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukain...

Lisätiedot


Porari, Juvatec Oy, Ylitornio

Porari, Juvatec Oy, Ylitornio, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan poraria maalämpöporauksiin, paaluporauksiin
ja niihin liittyviin töihin.

Tehtävän kuvaus:
Maalämpöporaukset, paaluporaukset ja niihin liittyvät työt.
Työkohteet monella paikkakunnalla.


Yhteydenotot: Anne Juvani 050-5771995. anne.juvani@juvatec.com...

Lisätiedot


Yrittäjä, Rakennusurakointi Maxbro Oy, Ylitornio

Yrittäjä, Rakennusurakointi Maxbro Oy, Ylitornio, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsitään yrittäjää hirsiveistämöön

Kauppaan sisältyy 1ha tontti Ylitornion Kopanpanmäessä sekä tontilla sijaitsevat rakennukset. Lisäksi alkuperäiset koneet ja laitteet ja kuljetuskalusto, jotka myydään yhdessä tai erikseen kiinteistön ja rakennusten kanssa.

RAKENNUSURAKOINTI MAXBRO OY
Kilpisjärventie 2096
95635 KAULINRANTA
+358(0)405209934
makikyro@gmail.com

Lisätietoja: www.ylitorn...

Lisätiedot


Taksinkuljettaja, 3 paikkaa, Aavasaksan taksiasema avoin yhtiö, Aavasaksan taksiasema, Ylitornio

Taksinkuljettaja, Aavasaksan taksiasema avoin yhtiö, Ylitornio, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme 3 taksinkuljettajaa palvelukseemme tarvittavine lupineen.
Työ on 3-vuorotyötä. Ajamme koulukuljetuksia, kelakyytejä, vpl-ja shl - kyytejä, tilausajoja sekä ns. tavallisia taksikyytejä.

Palkka on prosenttipalkka. Työkokemusta et välttämättä tarvitse.
Kielitaito on mukava lisä.

Voimme tarvittaessa auttaa asunnon etsimisessä....

Lisätiedot