Siirry sisältöön

Ylitorniolaisten hyvinvointi- ja turvallisuuskysely

Arvoisa kuntalainen!

Pyydämme sinua vastaamaan hyvinvointia ja turvallisuutta koskevaan kuntalaiskyselyyn, jolla kartoitetaan ylitorniolaisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä palveluiden käyttämistä. Kysely on osa laajan hyvinvointi- ja turvallisuuskertomuksen tiedonkeruuta. Kyselystä saatavia tietoja voivat analysoida myös Lapin Liiton, Lapin Aluehallintoviraston ja Lapin korkeakoulukonsernin tutkijat, jotta lappilaisia hyvinvointipalveluita voidaan kehittää edelleen paremmin kuntalaisten tarpeita vastaaviksi.

Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi keskeyttää vastaamisen koska tahansa. Kysely toteutetaan anonyymisti, ja kaikki kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia. Yksittäisen henkilön vastauksia ei voi tunnistaa tuloksista. Noudatamme tutkimuseettisiä periaatteita ja tietosuojalakia.

Pyydämme sinua vastaamaan kyselyyn 31.10.2021 mennessä. Voit vastata kyselyyn sähköisellä lomakkeella tai paperisena. Paperilomakkeet ja niiden palautuslaatikot löydät kunnan kirjastosta ja kunnantalon aulasta. Voit lähettää kyselylomakkeen, vaikka et olisi vastannut kyselyn jokaiseen kysymykseen. Jokainen vastaus on erittäin tärkeä, jotta voimme saada tietoa ylitorniolaisten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Lisätietoja hyvinvointikyselystä antaa työllisyys- ja hyvinvointikoordinaattori
Maarit Honkaniemi puh. 0400 394 790, maarit.honkaniemi2@ylitornio.fi

Suuret kiitokset jo etukäteen!

Voit vastata kyselyyn tällä sähköisellä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/3CED719A05281514


Alkuun