Siirry sisältöön

Vauvaperhetuki ylitorniolaisille perheille

Ylitornion kunta etsii uusia keinoja kehittää kunnan pito- ja vetovoimaa. Kunnanhallitus on päättänyt käynnistää 500 euron arvoisen vauvaperhetuen valmistelun. Idena on, että perhe, jossa on alle vuoden ikäinen vauva, olisi oikeutettu paikallisten yritysten tarjoamaan tukeen. Tuki olisi ns. palveluseteli, jonka arvo on 500 euroa. Tuen maksaja on Ylitornion kunta. Tuella perhe voisi ostaa paikallisen yrittäjän tuottamaa palvelua, jolla voidaan katsoa olevan apua vauva-arjen pyörittämisessä. Palvelu voisi olla esimerkiksi: lastenhoitoapua, ruuanlaittoa, siivousta tai pihan kunnossapitoa, jne.

Pyydämme nyt mahdollisimman monen yrittäjän kommentteja ja ilmoitusta haluaisitteko yhteistyöyritykseksi vauvaperhetukeen. Samalla voisitte kertoa, mitä palveluita pystytte tarjoamaan vauva-perheelle. Tuella ei voi hankkia tuotteita tai tavaroita.

Kunnanhallitus päättää myöhemmin tuen tarkemmasta muodosta, lopullisesta määrästä ja periaatteista. Ajatuksena on, että tuki olisi käytössä vuoden 2022 alusta lähtien syntyville lapsille.

Yhteydenotot ja kommentit: Hirvonen Maria, toimistosihteeri, maria.hirvonen@ylitornio.fi


Chatbot