Siirry sisältöön

Tule mukaan selvittämään Ylitornion kunnan tulevaisuuden identiteettiä!

Ylitornion kunta osallistuu Lapin Yliopiston julkisen palvelumuotoilun kurssille, jossa opiskelijat tekevät kunnalle palvelumuotoilun menetelmin tutkimuksen Ylitornion kunnasta ja siihen liittyvistä mielikuvista.

Opiskelijat selvittävät millainen paikka Ylitornio on kuntalaisten mielestä. Millaista on asua ja elää Ylitorniolla? Millaista Ylitorniolla on tehdä töitä? Millaisia mielikuvia Ylitorniosta on kuntana? Kurssin aikana opiskelijat vierailevat Ylitorniolla 24.2.2022.

Kurssin aikana opiskelijat tutustuvat Ylitornion asukkaisiin ja kuntaan saadakseen selville realistisen kuvan Ylitorniosta. Projektissa opiskelijat tuottavat konseptisuunnitelman kunnan tulevaisuuden identiteettistä ja siitä millä tavoin Ylitorniosta tulisi viestiä uusille kuntalaisille.

Opiskelijoiden on tarkoitus haastatella kuntalaisia. Tätä varten tarvitaan vapaaehtoisia kuntalaisia haastateltaviksi. Projektiin tarvitaan niin uusia kuntalaisia kuin Ylitorniolta kotoisin olevia tai jo pitkään Ylitorniolla asuneita. Haastattelut toteutetaan joko 24.2.2022 Ylitorniolla tai etäyhteyden kautta sovittuna ajankohtana.

Ilmoittautumisaikaa on 15.2.2022 asti. Lähde rohkeasti mukaan selvittämään Ylitornion kunnan tulevaisuuden identiteettiä!

Ilmoittautumiset Salla Vartiaiselle salla.vartiainen@ylitornio.fi puh. +35840 194 9119.


Alkuun