Siirry sisältöön

Tiedote 4.11.2020

Korjattu koskemaan vain yli 18-vuotiaille suunnattua toimintaa.

 

Ohjattu ryhmäliikunta keskeytetään Ylitorniolla 5.-19.11. väliseksi ajaksi

 

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueelle on annettu suositus keskeyttää kaikki aikuisille suunnattu, sisätiloissa tapahtuva ohjattu ryhmäliikunta kahden viikon ajaksi. Suositus koskee kaikkia palveluiden järjestäjiä kunnassa. Rajoitus ei koske alle 18-vuotiaille suunnattua toimintaa.

5.11.2020 lähtien kaikki Ylitornion kunnan vapaa-aikatoimen ja Meän opiston ohjatut ryhmäliikuntatunnit Ylitorniolla keskeytetään 19.11.2020 saakka. Suositus koskee myös kaikkia Ylitorniolla toimivia seuroja. Toiminta jatkuu normaalisti jälleen 20.11.2020 lähtien jos tilanne sen sallii.

Kuntotalo, uimahalli, kirjasto ja Nuorisotalo palvelevat normaalisti. Rajoitukset koskevat vain ohjattua ryhmäliikuntaa.

Rajoitukset eivät koske muuta harrastetoimintaa. Vapaa-aikatoimen ja kansalaisopiston muut toiminnot järjestetään normaalisti. Meän opiston järjestämät ryhmäliikuntatunnit Pellon toimipisteissä järjestetään normaalisti.

Nämä rajoitukset ovat varotoimenpiteitä, joilla pyritään hillitsemään Länsi-Pohjassa kiihtyvää koronatilannetta. Ylitornion kunnassa koronatilanne on tällä hetkellä rauhallinen.

Kannustamme kuntalaisia liikkumaan ja harrastamaan rajoitustenkin ajan omaehtoisesti ja aktiivisesti, koronaturvallisuus huomioiden ja sosiaalisia kontakteja välttäen.

 

Lisätietoja:

Hanna Lintupuro

vs.sivistystomenjohtaja

hanna.lintupuro@ylitornio.fi

0400 244 278

 

 

 

 


Chatbot