Siirry sisältöön

Ylitorniolla Meän Opiston  lasten- ja nuorten kurssit saavat jatkaa toimintaansa turvallisuussuositukset huomioiden. Lisäksi myös aikuisten yksityisopetus ja oman ajan käyttö on Ylitorniolla sallittua. Yli 20-vuotiaiden ryhmämuotoinen harrastustoiminta on Länsi-Pohjan suositusten mukaan keskeytettynä 25.4. saakka.

Rajoitukset ja suositukset johtuvat alueella vallitsevasta tautitilanteesta ja perustuvat Länsi-Pohjan alueellisen pandemiatyöryhmän suosituksiin.

Pitämättä jääneet kurssikerrat korvataan keväällä mahdollisuuksien mukaan, tai pitämättä jääneistä kerroista hyvitetään kurssimaksuja. Meän Opiston opinto-oppaaseen kuulokesymbolilla merkityt ryhmäkurssit jatkuvat etäopetuksena ja etäopiskelusta tiedotetaan kurssilaisia erikseen.

Lapin sairaanhoitopiirin alue on palannut koronaviruspandemian perustasolle. Tämä tarkoittaa sitä, että yli 16-vuotiaiden ryhmäharrastusten keskeytys päättyy Pellossa 12.4 ja Meän Opiston kurssit voivat osittain palata toimintaansa. Edelleen on voimassa suositus että yli 20 hengen kokoontumisia, eikä sairaanhoitopiirin rajojen yli järjestettäviä liikuntatapahtumia järjestetä. Tämän vuoksi Pellossa jatketaan liikunta- ja joogakurssit etäopetuksena kauden loppuun. Tanssikurssit eivät myöskään palaa lähiopetukseen, koska siellä esim. turvavälejä on mahdoton noudattaa. Lähiopetukseen palaavista kursseista tiedotetaan tarkemmin kurssilaisia ja opetus jatkuu toukokuun loppuun asti.


Alkuun