Siirry sisältöön

MAKEA -hanke, 6 erilaista toimenpidettä joilla matkailualan yritys voi parantaa markkinointia

Lapin ammattikorkeakoulu aloittaa Outokairan rahoittaman teemahankkeen pian. He tarjoavat matkailualan yrittäjille 6 erilaista toimenpidettä, joilla yritys voi parantaa markkinointia. Toimenpidekokonaisuuden nimi on ”MAKEA” eli Markkinointiratkaisut Kehittyvät Avullamme. Toimenpiteissä tarjotaan matkailutoimijoille mahdollisuutta kehittää markkinointiratkaisujaan Lapin AMKin opiskelijoiden ja asiantuntijoiden avulla. Mukana voivat olla myös kylät, jotka toteuttavat tai suunnittelevat tapahtumia.

Toimenpiteitä on 6 erilaista:

1) Somenäkyvyys
2) Tuotekortit
3) Valokuvat ja videot
4) Kyltit ja opasteet
5) Mystery shopping
6) Asiakaspalvelu englanniksi

Jokaiseen toimenpiteeseen valitaan 7 toimijaa hakijoiden joukosta. Toimijoiden omarahoitusosuus on 60€ (+alv24%) / toimenpide. Useampaankin toimenpiteeseen voi hakea. Jos yritys haluaa olla mukana kaikissa toimenpiteissä, niin kokonaishinnaksi muodostuu 420€ (+alv24%*).

Toimenpiteet toteutetaan tämän kevään ja syyskuun loppuun välisenä aikana. Jokainen toimenpide sisältää opiskelijatiimin tekemän alkukartoituksen toimijan nykytilanteesta sekä kehittämisehdotukset.

Ilmoittautumiset voi tehdä suoraan Juhamatille sähköpostilla juhamatti.konttaniemi@lapinamk.fi tai puhelimella 040 652 6155.

Yhteystiedot:

Lapin Ammattikorkeakoulu
Juhamatti Konttaniemi
projektisuunnittelija
Puh. 040 652 6155
www.lapinamk.fi


Chatbot