Liikuntajärjestöjen yleisavustukset vuodelle 2018

Liikuntatoimi julistaa haettavaksi liikuntajärjestöjen yleisavustuksen, joka on kohdennettu rekisteröidyille yhdistyksille. Avustus tulee hakea 23.4. – 15.5.2018 välisenä aikana sähköisesti osoitteessa www.seuraverkko.fi.  Paperiversioita ei enää oteta vastaan. Seuraverkko.fi on maksuton, yhteinen työkalu seuroille, kunnille, lajiliitoille, aluejärjestöille sekä tiedotuksen ja tutkimuksen parissa toimiville. Tallennettuja tietoja seura pystyy täydentämään myös seuraavana vuonna, joten jatkossa liikunta-avustusten haku on helppoa.

Liikuntatoimi myöntää avustukset seuraavin perustein:

1) toiminnan laajuus (huomioitava yhden lajin toiminnan laajuus tai toimivien jaostojen määrä ja laajuus)
2) Talousarvion suuruus
3) Jäsenmäärä
4) Järjestön sijainti ja toimintaolosuhteet

Avustusta myönnetään tänä vuonna yhteensä 16 000 €. Vuoden 2018 avustusta ei makseta ennen kuin vuoden 2017 tilitys on toimitettu, joten vuoden 2017 tilitys tulee toimittaa 15.5. mennessä.

Alkuun pääset siirtymällä osoitteeseen www.seuraverkko.fi ja sieltä klikkaamalla vasemmasta laidasta ”käyttäjätunnushakemus”. Ohjeita seuraamalla pääset kirjautumaan palveluun. Saatuasi käyttäjätunnukset ja kirjautumalla sivustolle löydät hakemuksen nimellä ”Ylitornion liikuntajärjestöjen avustushakemus 2018”. Sitä sitten täyttelemään.

Tiedustelut vs.vapaa-aikajohtaja Laura Huhta puh 040 572 0327

tai etunimi.sukunimi@ylitornio.fi