Siirry sisältöön

Kommentoi hyvinvointialueen strategiaa!

Lapin hyvinvointialueen strategialuonnos on nyt lausuntokierroksella. Toivottavasti sinäkin haluat olla mukana kehittämässä sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujamme!

 

Voit tutustua strategialuonnokseen ja kommentoida sitä internetissä kahdella eri tavalla:

Vastaa verkkoaivoriiheen tiistaihin 25.10. klo 8 mennessä>>

https://www.strategydialog.com/9ae81792-7de4-40ca-a6f0-07fc6acbf3aa

 

Anna kommenttisi tai virallinen lausuntosi Ota kantaa -palvelussa ma 31.10. mennessä>>
https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/796/

 

Strategia kuvaa sekä hyvinvointialueen tavoitteita että tärkeimpiä keinoja, joilla pyrimme pääsemään tavoitteisiimme. Haluamme panostaa kaikessa toiminnassamme sekä asiakaskokemukseen, henkilöstökokemukseen, vaikuttavuuteen että talouden tasapainoon.

Käsittelemme kaikki saamamme kommentit ja ehdotukset aluehallituksessa, minkä jälkeen viimeistelemme strategian ja viemme sen Lapin aluevaltuuston päätettäväksi

Hyödynnämme strategian linjauksia muun muassa talousarvion sekä tarkempien ohjelmien ja suunnitelmien laadinnassa. Alkuvuonna 2023 laadimme pelastuslaitoksen ja ensihoidon palvelutasopäätökset, henkilöstöohjelman, osallisuusohjelman sekä suunnitelman hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistämiseksi. Lisäksi tulevassa tarkemmassa palvelustrategiassa linjaamme konkreettisesti palvelujen järjestämistä muun muassa palvelujen tarpeen, saatavuuden ja kustannusten näkökulmista.

 

Lisätietoja: 

aluehallituksen puheenjohtaja Tapani Melaluoto, tapani.melaluoto@lapha.fi, 040 841 0311
hyvinvointialuejohtaja Jari Jokela, jari.jokela@lapha.fi, 040 532 3998
strategiajohtaja Sirkka-Liisa Olli, sirkka-liisa.olli@lapha.fi, 040 662 9916


Alkuun