Siirry sisältöön

Koronarajoitukset jatkuvat Ylitorniolla 18.01.2021 asti

Ylitornio jatkaa rajoituksia ja suosituksia, joiden tavoitteena on hillitä koronan leviämistä ja saada infektiotilanne Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin hallintaan. Rajoituksia ja suosituksia jatketaan ja ne ovat voimassa 18.01.2021 asti. 

Rajoitukset ja suositukset johtuvat  alueella vallitsevasta vaikeasta tautitilanteesta. Rajoitukset ja suositukset perustuvat Länsi-Pohjan alueellisen pandemiatyöryhmän suosituksiin. 

Kaikki yli 18-vuotiaille suunnattu ryhmäliikuntatoiminta on keskeytetty 18.01.2021 saakka. Rajoitukset eivät koske muuta harrastetoimintaa eikä lapsille suunnattua toimintaa. Vapaa-aikatoimen ja kansalaisopiston muut kuin ryhmäliikuntatoiminnot järjestetään normaalisti. Meän opiston järjestämät ryhmäliikuntatunnit Pellon toimipisteissä järjestetään normaalisti. 

Lisäksi suosituksena on että yli kymmenen (10) henkilön kokoontumisia ei järjestetä. Mikäli kokoontumisissa henkilömäärä ylittää suosituksen, on maskia käytettävä ja turvaväleistä on huolehdittava erityisen tarkasti.  

Kuntotalo, uimahalli, kirjasto ja Nuorisotalo ovat avoinna normaalisti.  Myös elokuvatoiminta jatkuu normaalisti. Näissäkin julkisissa tiloissa suositus on kuitenkin käyttää maskia ja rittävistä turvaväleistä on huolehdittava erityisen hyvin.  

Nämä rajoitukset ja suositukset ovat varotoimenpiteitä, joilla pyritään hillitsemään Länsi-Pohjassa kiihtyvää koronatilannetta. Ylitornion kunnassa koronatilanne on tällä hetkellä rauhallinen. 

Kannustamme kuntalaisia liikkumaan ja harrastamaan rajoitustenkin ajan omaehtoisesti ja aktiivisesti, koronaturvallisuus huomioiden ja sosiaalisia kontakteja välttäen. 


Alkuun