Siirry sisältöön

Torstaista 9.12. lähtien lainaaminen Tornionlaakson kirjasto Ylitornion ja Pellon toimipisteiden lainausautomaatilla vaatii kirjastokortin lisäksi pin-koodin. Pin-koodin käytöllä estetään kirjastokortin väärinkäyttöä ja parannetaan asiakkaiden tietosuojaa.

Kirjastokortin pin-koodista on myös muuta hyötyä: sillä kirjaudutaan verkkokirjastoon, sitä tarvitaan omatoimikirjastojen sisäänpääsyyn ja sillä saa myös käyttöönsä Lapin kirjaston nykyiset e-aineistot ja vuoden 2022 alussa Pohjoisen eKirjaston laajat palvelut.

Lainojen palauttamiseen automaatilla ei jatkossakaan tarvita pin-koodia.

Jos sinulla ei ole kirjastokortin pin-koodia tai olet unohtanut sen, saat uuden koodin kirjastostasi.

Voit myös tilata unohtuneen koodin verkkokirjaston kautta. Verkkokirjastossa uusi pin-koodi tilataan sisäänkirjautumisikkunan “Unohditko pin-koodisi?”-linkin kautta. Saat koodin vaihtamisohjeet asiakastietoihisi merkittyyn sähköpostiosoitteeseen. Puhelimessa pin-koodia ei tietosuojasyistä anneta.

Muutos koskee kaikkia Tornionlaakson kirjaston asiakkaita, siis muissa kunnissa asuvia Lapin kirjaston asiakkaita, jotka lainaavat aineistoa Tornionlaakson kirjaston lainausautomaatilla.


Alkuun