Siirry sisältöön

Tervehdys Ikäihmisten päivätoiminnasta!

 

Ikäihmisten päivätoiminta on virikkeellistä toimintaa, joka on tarkoitettu ensisijaisesti ihmisille, jotka tarvitsevat sosiaalisia kontakteja, kuntouttavaa toimintaa ja virikkeitä kotona selviämiseen ja/tai vapaata omaishoitajalle.

Toimintojen tavoitteena on tukea, edistää ja ylläpitää ikäihmisten terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua sekä ehkäistä syrjäytymistä ja yksinäisyyttä.

Viikoittain kokoontuvissa virikkeellisen päivätoiminnan ryhmissä muistellaan, jumpataan, pelataan, kuunnellaan musiikkia yms. sekä tietenkin ruokaillaan ja juodaan kahvit. Ryhmä valikoituu palvelutarpeenarvioinnin kautta. Ryhmiin on jatkuva haku.

Päivätoiminnasta kiinnostunut voi olla yhteydessä kotihoidon palveluohjaajaan tai päivätoiminnanohjaajaan. Hakulomake löytyy kunnan nettisivuilta (linkki sivun alaosassa) ja kunnantoimiston ala-aulasta.

 

Virikkeellinen päivätoiminta-ryhmät

Maanantaina klo 11-15  Mellantie 7

Tiistaina klo 10-14 Mellantie 7

Keskiviikkona klo 10-14 Mellantie 7

Torstaina klo 10-14 Meltosjärven koululla

Hinta 10€/ kerta. Sisältää lounaan, kahvin ja toiminnan.

Päivätoimintaan järjestetään kyyti tarvitseville. Kyydin hinta on 3,30 €/ suunta, riippumatta matkan pituudesta. Aikataulu ja reitti suunnitellaan, kun tiedämme, mistä asiakkaita on tulossa.

Päivätoiminnan ja kyytin hinta laskutetaan kotihoidon laskutuksen yhteydessä.

Hakulomakkeen saat tästä:

 

Yhteystiedot:

Palveluohjaaja Juha Keski-Antila 0400 – 31 42 75

Päivätoiminnan ohjaaja Mari Honkuri 040 – 64 03 112


Alkuun