Siirry sisältöön

Tervehdys Ikäihmisten päivätoiminnasta!

 

Kunnassa aloitettavan ikäihmisten päivätoiminnan muodot alkavat selkiintyä. Koronatilanteesta riippuu, milloin toiminta päästään kunnolla käynnistämään. Asiakkaiden hakuprosessi aloitetaan kuitenkin nyt, jotta olemme valmiita tilanteen helpottaessa.

Hakulomakkeen saat tästä:

Ikäihmisten päivätoiminnan muotoja on kolme:

  1. Virikkeellinen päivätoiminta (ma ja ti) Mellantie 7
  2. Omaishoidettavien päivätoiminta (pe) Mellantie 7
  3. Ikinuoret (ke tai to) eri kylissä

 

Kaikki Mellantie 7:ssä tapahtuva toiminta (päivätoiminnat) on tarkoitettu ensisijaisesti asiakkaille, jotka tarvitsevat sosiaalisia kontakteja, kuntouttavaa toimintaa ja virikkeitä kotona selviämiseen ja/tai vapaata omaishoitajalle.

Toimintojen tavoitteena on tukea, edistää ja ylläpitää ikäihmisten terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua sekä ehkäistä syrjäytymistä ja yksinäisyyttä.

Viikoittain kokoontuvissa ryhmissä muistellaan, jumpataan, pelataan, kuunnellaan musiikkia yms. sekä tietenkin juodaan kahvit. Maanantaina ja tiistaina on Virikkeellisen päivätoiminnan ryhmät sekä perjantaina Omaishoidettavien päivätoimintaryhmä.

 

Jos sinä tai läheisesi haluaa osallistua (ma, ti tai pe) päivätoimintaan, ole yhteydessä kotihoidon palveluohjaajaan tai päivätoiminnan ohjaajaan saadaksesi hakulomakkeen. Hakulomake löytyy myös kunnan nettisivuilta ja kunnantoimiston ala-aulasta. Jos hakijoita on runsaasti, ryhmä valikoituu palvelutarpeenarvioinnin kautta.

 

Omaishoidettavien ryhmään tuleminen edellyttää omaishoito-suhdetta. Myös omaishoitajille pyritään järjestämään vertaistapaamisia.

 

IKINUORET on kunnan ja seurakunnan yhdessä järjestämää avointa ryhmätoimintaa kuntalaisille. Ikinuoret-kerhoon voit tulla ilmoittautumatta! Ikinuoret on maksuton, varaa mukaan vain kahviraha!

Ikinuoret kiertää kunnan eri kylissä viikoittain.

 

Virikkeellinen päivätoiminta-ryhmät

Maanantaina klo 11-15 ja

Tiistaina klo 9-13

 

Hinta 10€/ kerta. Sisältää lounaan, kahvin ja toiminnan.

Päivätoimintaan järjestetään kyyti tarvitseville. Kyydin hinta 3,30/ suunta. Kyyti maksetaan kuljettajalle. Aikataulu ja reitti suunnitellaan, kun tiedämme, mistä asiakkaita on tulossa.

 

Ikinuoret

Keskiviikkona tai torstaina klo 13-15

 

Kokoontuminen viikoittain eripuolilla kuntaa. Ikinuoret on avoin ryhmä ikäihmisille, johon kaikki ovat tervetulleita.

Ikinuoret on maksuton, varaa mukaan vain kahviraha!

Omin kyytein.

 

Omaishoidettavien päivätoiminta-ryhmä.

Perjantaina klo 9-12

 

Toiminta on osa omaishoitajille tarjottavaa virkistysvapaata, ei maksua.

Sisältää kahvin ja toiminnan.

Omin kyytein.

 

Yhteystiedot:

Palvelupäällikkö Saara Bitter 0400 – 51 03 26

Päivätoiminnan ohjaaja Mari Honkuri 040 – 64 03 112

Meiltä saat lisää tietoa ja vaikka hakulomakkeen!


Alkuun