Hiihtotempauksen palkinnot arvottu

Hiihtotempauksella ylitettiin viime vuosi kirkkaasti!

Vaikka kesä jo kolkuttelee ovelle, palataan vielä talven hiihtotempaukseen. Ylitornion vapaa-aikatoimen Hiihtotempaus järjestettiin tänä vuonna 12.2. – 15.4. välisenä aikana. Viime vuoden innoittamana tämän vuoden hiihtohaasteena oli hiihtää yhdelle kortille 101km – Suomi 101v ja kirjata kilometrit ylös ja palauttaa keräämänsä laput kampanjan lopussa. Tempauksen tarkoituksena oli kannustaa kuntalaisia ladulle yksin tai kaverin kanssa nauttimaan talven ihmemaasta. Kortteja sai kerätä niin monta kuin halusi, mutta palkintoja ei voinut voittaa kuin yhden.  Näinpä meillä on jälleen kymmenen palkittavaa hiihtäjää!

Viime vuonna kortteja palautettiin 86 kappaletta, mikä oli ihan huikea määrä! Kilometrejä kertyi kaiken kaikkiaan 15 343km. Tänä vuonna ennätykset kirjattiin uusiin lukemiin: 151 palautettua korttia ja mahtavat 22 493km! Se olisi matkana Hangosta Utsjoelle yli 19 kertaa kun viime vuonna olisi ehditty reilut 13 kertaa! Tämä todistaa, että hiihtolatuja todellakin kannattaa pitää auki sillä kävijöitä on!  Korteissa kysyttiin myös kylän nimeä mistä tulee, niin kerääjiä oli lähes joka kolkasta! Pekanpäästä Kaulirantaan ja kuntakeskuksesta Raanujärvelle ja Mellakoskelle asti ja kaikkialta siltä väliltä. Myös palkinnot matkasivat ympäri kuntaa. Toivottavasti tempaus innoitti uusia harrastajia hiihdon pariin sekä tsemppasi hiihtämään lenkillä kilometrin lisää oman hyvinvoinnin eteen.

Onni suosi tällä kertaa seuraavia:

  1. 100€ lahjakortti – Kirsi Koivisto
  2. Aavasaksa kuksa – Raija Kenttämaa – Lohijärvi
  3. Aavasaksa kuksa – Auvo Rahtu
  4. Juomavyölaukku – Matti Välimaa – Mellakoski
  5. Juomavyölaukku – Ritva Uusimäki – Taroniemi
  6. Juomavyölaukku – Veikko Tapio – Ylitornio
  7. Retkiruokasetti – Paula Hammare – Kirkonkylä
  8. Retkiruokasetti – Sari Kyntäjä – Raanujärvi
  9. Suksipussi – Juha Eronen – Pekanpää
  10. Pilatesrulla – Kaisa Tapio – Hyllykylä

 

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille mukana olleille! Palkinnot voi lunastaa Ylitornion kunnantoimistolta arkisin klo 9-15, vapaa-aikatoimen työntekijöiltä. Tarvittaessa voi ottaa yhteyttä Laura / 0400 220 345.