Siirry sisältöön

Etsitään yrittäjää Aavasaksan laskettelukeskuksen kahvilaan

Tarjoamme yrittämisen eväät, valmiit toimitilat, vakiintuneen asiakaskunnan sekä mahdollisuuden lisäansioihin. Aavasaksan laskettelukeskuksen kahvila on nykyaikainen ja vetää noin 30 asiakasta kerrallaan. Rakennuksen omistaa Ylitornion kunta, jonka kanssa yrittäjä solmii vuokrasopimuksen. Toimitilat vapautuivat aikaisemman yrittäjän keskittäessä voimavarat uuteen yritystoimintaan.

Laskettelukeskuksen asiakasmäärät kasvavat vuosittain

Laskettelukeskusta on kehitetty vuosittain jalat maassa, nyt se tarjoaa iloa koko perheelle. Pienimmille löytyy pulkka- ja tuubi mäki. Nämä palvelut saavutetaan maksutta mattohissillä. Lisäksi laskettelijoille on tarjolla 3 rinnettä, kapulahissi sekä kaudeksi 2023 valmistuva Park reileineen sekä bokseineen. Aavasaksaa kiertää myös hiihtolatu. Lisäksi sieltä vuokrataan harrastevälineitä, mikäli omat pelivehkeet puuttuvat. Perinteisesti kahvila on tarjonnut pullaa, leivoksia, pikaruokaa sekä kahvia ja muita virvokkeita, kompiaisia unohtamatta.

Yrittäjä vastaa kahvilan toiminnasta kuin omastaan

Toivomme, että yrittäjä on alan ammattilainen, aktiivinen ja jalat maassa oleva henkilö. Yrittäjän vastuulle jää pitkälti kahvilan ylläpidon lisäksi sen markkinointi. Toiminta on kuitenkin kohtuullisen pientä ja kelpaa paikkaamaan kausiluontoista yritystoimintaa.

Kunnan vaatimuksena on, että kahvila noudattaa vähintään hissin aukioloaikoja. Tavoitteenamme on aloittaa kausi jatkossa Joulun välipäivinä ja päättää se pääsiäisen tienoilla. Mutta liiketoimintaa on mahdollista kehittää jopa ympärivuotiseksi yhdessä kunnan kanssa.

Soita ja sovi aika, niin tehdään katselmus paikan päällä.

Ylitornion kunta
Toni Kraatari
0400126970
toni.kraatari@ylitornio.fi


Alkuun