Siirry sisältöön

Meän Opiston koronatiedote 5.1.2022

Meän Opiston kurssitoiminta jatkuu toistaiseksi Ylitorniolla ja Pellossa kevätlukukauden alkaessa 10.1.2022 lähiopetuksena. Molemmissa kunnissa jatketaan nyt voimassa olevilla kontaktirajoituksilla rajoittamalla kokoontumisissa maksimaalisesti 20 henkilöön, jota ei voi toistaiseksi voimassa olevan koronapassin jäädytyksellä laajentaa tai ylittää.

Kurssitoiminta järjestetään koronaturvallisesti (TTL 58 c § ja TTL 58 d §) myös maskin käyttö huomioiden. Tilanteen tarkka seuranta jatkuu ja kaikkien yleisten tilojen tilanne kuuluu myös tämän seurannan piiriin (TTL 58 g §). Ne kurssit, joissa ilmoittautuneiden määrä ylittää 20 henkilön, järjestetään niin että jokaiselle kokoontumiskerralle tulee ilmoittautua kurssin opettajalle. Kokoontumiskerralle otetaan 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Näillä kursseilla olevia opiskelijoita ja opettajia tiedotetaan tästä erikseen.

Meän Opiston toimintaa ei siis Ylitorniolla tai Pellossa ole perusteltua vielä rajoittaa.

Mikäli koronatilanteen takia joudumme keskeyttämään aikuisten lähiopetuksen tiedotamme siitä mahdollisimman nopeasti. Kuulokesymbolilla merkityt kurssit siirtyvät silloin automaattisesti etäopetukseen mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Hanna Lintupuro 0400 244 278 tai Merja Lehkonen 040 620 7414


Alkuun